Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy anyukám azt mondja nekem mindig gazdag,
gazdag,gazdag,GAZDAG palit válasszak?..Nem vagyok egy
elcsépelt (k) nem pénzre megyek.Van egy párkapcsolatom
amibe a párom normál életkörűlmények között
van(átlagos).Nem hagynám ott soha.
Mondd meg anyukádnak, hogy válasszon ő gazdag palit, vagy álljon ki az út szélére, téged meg hagyjon békén.
Értelmes dolgot nem szokott mondani? Pl. hogy tegyél meg mindent azért, hogy te magad legyél gazdag?
2021. máj. 1. 15:40
Mondd meg neki, hogy a Lölő már elkelt, alább pedig nem adod.
2021. máj. 1. 15:44
Mert anyukád pénzt akar a kapcsolatodból. Azt hiszi neki is csurranna sajnos az korosztály sok esetben így gondolkodik. Mond neki h te nem vagy utcasarki aki pénzhez megy és félre kefél ha neki ez a minta az sajnálatos,többet nem fog piszkálni itt borítékolom. Nem kell a luxus ha cserébe hányok magamtól. :(
2021. máj. 1. 15:46
A gazdag férfiak képtelenek az őszinte szerelemre, érzelmekre. Kellene a fenének.
2021. máj. 1. 15:48
#4 Ez nem olyan biztos. Legfeljebb bizonyos pénzzel kapcsolatos félelmek gátolják ezt.
2021. máj. 1. 15:56
Anyám ugyanez. Konkrétan amikor kicsi voltam, kinézett nekem egy gyereket, akinek a szülei gazdagok, és konkrétan ezt még velük is megbeszélte, hogy valahogy össze kéne hozzanak minket. Hányinger. Szerencsére már leakadt a témáról, de még most is mindig mondja, hogy gazdag pasim legyen, Lölőkén, meg a sugar daddys sztorikon meg ki van akadva. Szegény, ha tudná, hogy aszexuális vagyok... :D
Én a helyedben elengedném a fülem mellett, nincs más teendő ezzel, az a lényeg, hogy boldog legyél a pároddal, neki úgysincs beleszólása.
2021. máj. 1. 15:59
7/17 anonim válasza:
Végül is igaza van RÉSZBEN. A példája nem jó egyedül. Mert mondhatná azt hogy a legfontosabb a szerelem, meg az hogy soha ne legyél kötött egy férfitól sem avagy te keress jól annyira hogy ha akàr egyedül vagy akkor is mindent meg tudj venni magadnak. De viszont a jó életminőséghez elengedetlen a pénz szóval igenis fontos hogy a pasinak is legyen egy jó keresete(: hidd el jó az hogy van saját házad tudsz nyaralni nem kell izgulni a számlák miatt és meg tudod venni az ennivalót mindenféle negatív dolog nélkül! Szóval csak jobb egy olyan férfi akinek jó a keresete és hozzáteszem hogy az is nagyon fontos hogy okos legyen, ha pedig okos akkor nem keres rosszul:D szóval anyukád csak jó életminőséget akar neked, olyat amiben semmi gondom nincsen!
2021. máj. 1. 16:01
8/17 anonim válasza:
Ha okos, akkor már nem kereshet rosszul? Majd a 18. szülinapod után használd ezt az oldalt válaszadásra, addig még nagyon sokat fog változni a világnézeted, hidd el nekem.
2021. máj. 1. 16:07
Mert könnyebb és eseménydúsabb életed lesz. A gyerekeidnek is. Hidd el, anyukádnak van 20 évvel több élettapasztalata, nem hülyeséget beszél. A szerelem is fontos, kell is, de pénz nélkül szar az élet. Nem tudsz utazni vagy legalábbis nem akárhova, mindig szamolgatni kell hónapról hónapra, hogy hogy jöttök ki, le kell mondani sokmindenről...én nőként jól keresek és ezt elvárom a férfitól is.
2021. máj. 1. 16:23
Örülj neki. Bar nekem mondana ilyet. Sôt inkább az ellenkezôjére biztat. :/
2021. máj. 1. 16:28
Kapcsolódó kérdések: