Szerintetek ez megtörténhet még? (gazdag szülő, csóró gyerek)
Szüleim: gazdagok, több ingatlan a város legfrekventáltabb helyein, megtakarítások, szuper autó, remekül bánnak a pénzzel.
Én: csóró, egy lepukkant lakótelepi lakásban élek, ami nem is az enyém, 0 megtakarításunk van, autónk nincs, nem tudok bánni a pénzzel, pedig évek óta kínlódva erőlködök, de nem megy.
A kérdés pedig, történhet valami olyan csoda, amelynek hatására elérhetném a szüleim szintjét? Láttatok már erre példát?
Lassan 40 leszek...
Még történhet csak nagyon kell akarni. :)
Kérdezd meg a szüleid, hogy nekik mi volt a legnagyobb motiváció ami segített a pénzsporolásban.
És mielőtt veszel valamit kérdezd meg magadtól, hogy
-ez annyira megéri, hogy megvegyem?
-fogom használni?
és ha az előző kettőre találtál kifogást akkor gondolj arra, hogy
Hmm mit is tenne egy kapzsi ember? :D
(Én pl mindig úgy vagyok, hogy majd-mi-lesz-ha-egyszer kell majd az a 0,2ft :DD. De eddig nagyon jól beválik hahahha. Én kifogást találtam pénzköltés ellen:DD
Csak meg kell találnod azt a módot ami neked segít és megy majd az a spórolás:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!