Szerintetek ez megtörténhet még? (gazdag szülő, csóró gyerek)
Szüleim: gazdagok, több ingatlan a város legfrekventáltabb helyein, megtakarítások, szuper autó, remekül bánnak a pénzzel.
Én: csóró, egy lepukkant lakótelepi lakásban élek, ami nem is az enyém, 0 megtakarításunk van, autónk nincs, nem tudok bánni a pénzzel, pedig évek óta kínlódva erőlködök, de nem megy.
A kérdés pedig, történhet valami olyan csoda, amelynek hatására elérhetném a szüleim szintjét? Láttatok már erre példát?
Lassan 40 leszek...
40 éves a kérdező, és bevallottan nem tud bánni a pézzel..
Ezt a szülők nagyon jól látják. Egy idő múlva el kellett dönteniük, hogy nem azért dolgoznak, hogy a felnőtt, 40 éves gyermekük elszórja a pénzüket.
Talán ha lenne gyereked..de szerencsére nincs, mert ő csak szenvedne a rossz példától.
Sok szülő nem tartja a reménytelen gyermekével a kapcsolatot, mert csak elverné a kapott támogatást.
Persze arról senki nem beszél, ahol az unoka elveszi a nagyiktól a nyugdíjukat,nmert kell a bulikhoz...
Nyilvan a szulok nem szeretnek azt latni, hogy a Kerdezo elkotyavetyeli azt, amiert ok egy eleten at dolgoztak.
Mivel tobbesszamba irt, feltetelezem csalados emberrol van szo. Ugy a nagy semmire..
Ha valakinek kozel 40 evesen is folyton kicsuszik a penz a kezebol, akkor ott mar kulonosebb csoda, nem fog megtortenni. Amig nem orokolsz, addig nem lesz semmid. Ezt gondolom oszinten.
Korabban nekem sem mentek jol a dolgok, de csinaltam egy rendszert es egeszen jol mukodik. Devizaszamlara teszek felre minden honapban es ahhoz a penzhez nem nyulok, nem valtom at, akkor sem ha honap vegere csak kenyerre fussa. Kerekparral kozlekedek es ez egyaltalan nem zavar, sot. Kornyezetbarat, semmibe sem faj es meg sportolok is az altal, hogy napi rendszeresseggel kb. 10 km-t teszek meg. Munka, vasarlas stb. Esoben nem hasznalom es olyankor eszembejut, hogy most jol jonne egy auto, de amugy tok jol el vagyok nelkule. En amugy kb semmit sem fogok orokolni, igy ha balaha lesz lakasom (amire tortenetesen gyujtok), akkor azt kizarolag onerobol fogom megvenni. Gyereket pedig addig nem vallalok.
"Nyilvan a szulok nem szeretnek azt latni, hogy a Kerdezo elkotyavetyeli azt, amiert ok egy eleten at dolgoztak."
Ez így van, és ebben igazuk is van
"Mivel tobbesszamba irt, feltetelezem csalados emberrol van szo. Ugy a nagy semmire.."
Írtam, nincs gyerek! Ketten vagyunk!
Kérdező!
Mivel nem tudsz bánni a pénzzel, vegyél példát rólam.
Nekem pl. 47ezer Ft a nyugdíjam.
Ebből a havi rezsim kb 60 ezer Ft, de csak akkor, ha nem eszek.
A maradékot meg egyszerűen eldorbézolom.
Még hányszor és hányszor teszed fel ezt kérdést?
Hallod barátom ultra gáz vagy, hogy 40 évesen még mindig nem tudsz érdemben mit felmutatni, csak a szüleid ócsároltatni..
Gáz. Nem a szüleiden kellene megpróbálni élősködni.. Hanem saját magad megteremteni ami kell.
"Még hányszor és hányszor teszed fel ezt kérdést?"
Eddig ugyan csak egyszer tettem fel, de mostantól majd a te kedvedért naponta meg fogom kérdezni.
Azt még mindig nem értem, miből gondolod, hogy élősködök bárkin. Az élősködés, hogy itt lakom? Akkor oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!