Azt hiszem anyukámmal megtörtént a legrosszabb dolog, ami történhet egy szülő életében?
Azért ez nem a legrosszabb dolog egy szülő életében...Egyikőtök sem beteg, nem halt meg, nagy baj nincs...
Én személy szerint anyuka vagyok, viszont biszexuális, biztos ezért nem látom ilyen kritikusan ezt a helyzetet. Viszont szerintem abba, hogy tetszik egy lány nem feltétlenül kell beavatnod, esetleg akkor ha párkapcsolatban vagy vele. Sok minden történhet egy ember életében, nézz meg engem, nekem mindig is a lányok tetszettek jobban, de mégis a férfibe szerettem bele, aki most a férjem és a gyerekeim apukája..:)
Ha szeretnél erről beszélgetni írj nyugodtan.
Szerintem pedig ez nem a vilag vege. Tudod mi a legrosszabb? Ha egy szulo tuleli a gyereket. Ti eltek, egeszsegesek vagytok.
Egyebkent en ennyit meg nem mondanek neki..majd ha biztos leszel magadban. Ez lehet puszta kivancsisag is.
Én amikor elmondtam neki,hogy van egy barátnőm,akkor csak annyit mondott,hogy ez csak egy fázis,majd elmúlik. Sajnos azóta sem hiszi el... szerintem ez nagyon embertől függ. a bátyádnál mit mondott?
16/L
Ha a bátyád bevallotta anyukádnak,hogy meleg akkor Te már nem tudsz a helyzeten rontani! Nekem elhiheted!Ez olyan mint egy védőoltás,az első ilyen bejelentés megbetegíti az embert,majd belehal,aztán felépül és rezignálttá válik a dologra!
Lehet mégis van némi igazság a mondásban,hogy ami nem öl meg az megerősít!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!