Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy anyukám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy anyukám azt mondja nekem mindig gazdag, gazdag,gazdag,GAZDAG palit válasszak?..Nem vagyok egy elcsépelt (k) nem pénzre megyek.Van egy párkapcsolatom amibe a párom normál életkörűlmények között van(átlagos).Nem hagynám ott soha.

Figyelt kérdés
Ki tartok mellete bármi van de ezzel nem hagy anyukám. Ti mit tennétek a helyembe? Nem tudnék együtt élni olyan emberrel akit nem szeretek! Nem minden a pénz szerintem.

2021. máj. 1. 15:37
1 2
 11/17 anonim válasza:
18%
Ez sajnos a mai társadalom. Nem anyukád hibája ez (mondjuk változtathatna rajta)... A mai világban sajnos egy férfi hamarabb érvényesül nagyon sok téren mint egy nő. Hiába van "egyenlőség", nagyon sok mindenben megmutatkozik az hogy mi Nők még mindig nem tudunk úgy kiteljesedni a mai világban. Hisz gyereket kell szülnünk, háztartást KELL vezetnünk, amivel nincs baj de már ezek miatt kevesebb az esélyünk "sikeresnek" lenni. Sajnos ez így van, valakinek ez probléma valakinek pedig nem. Olyat mikor hallottunk hogy fiam keress magadnak egy gazdag nőt? Én még nem nagyon hallottam ilyenről.. Szóval sajnos ez a mai világ. Ne foglalkozz vele, légy sikeres és tegyél meg mindent annak érdekében hogy magadnak is megtudd teremteni a jó létet, és találd meg az igazit ♥
2021. máj. 1. 16:40
 12/17 Senior Séf ***** válasza:
72%
Az anyák tudják, mi a dörgés; aki szerelemből megy férjhez, munka után mos, főz, takarít, aki érdekből, az munka helyett fodrászhoz, pedikűröshöz jár. :-))
2021. máj. 1. 16:43
 13/17 anonim ***** válasza:
27%

Mert anyukád már idősebb, és tudja, hogy milyen nehéz az élet.

JÓ REGGELT!

A kaja, gyógyszer, pelenka, villany, lakbér, ruha, élet, ingyen van szerinted?

Jó lesz majd, amikor a gyerekedet a gyárba küldöd szalag mellé, mert nincs 20M-ed a fősulira?

2021. máj. 1. 16:47
 14/17 anonim ***** válasza:
89%

Vagy a fodrász és a többiek mennek hozzá helybe.

2021. máj. 1. 16:54
 15/17 anonim ***** válasza:
85%
Engem Gazdag Zoltánnak hívnak. Szerinted megfelelek anyád elvárásainak?
2021. máj. 1. 16:57
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
6-os: "anyukád" után nem is csodálom, hogy az lettél.
2021. máj. 1. 18:57
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
#16 Bocs, anyámnak ehhez semmi köze, de értem, mire gondolsz.
2021. máj. 1. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!