Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új munkát vagy a párkapcsolatomat válasszam? Bővebben lent.
Nehéz helyzetben vagyok.
Komoly döntést kell hoznom.
A barátommal 5,5 éve vagyunk együtt. (De ebből 2 évet külön voltunk, más kapcsolatban. Majd tavaly nyáron találtunk egymásra újból, azóta együtt is lakunk. Ide költöztem hozzá.)
Vannak párkapcsolati gondok, de azok hol nincsenek?! Többnyire megtudjuk beszélni, de sajnos sokszor magányosnak érzem magam és boldogtalannak. Néha már az is megfordult a fejemben, hogy egyedül is tök jól meglennék. Sajnos erre jött még, hogy tavaly december végén elveszitettem a munkámat, különböző mondvacsinált indokok miatt.. Azóta aktív allaskereső vagyok. Na de, itt jön a bökkenő. Kaptam egy olyan álláslehetőséget ami álmaim munkája lenne, de teljesen más városban van, és kétszer annyi fizetésért mint amit itt kerestem meg.
Ezt elmondtam a páromnak, ő támogat, hogy menjek el nézzem meg milyen lenne a munka. Holnap megyek állasinterjura, mégis úgy érzem, hogy bűntudatot ébreszt bennem, hogy én elmegyek. Ha esetleg megkapom a munkát, ő semmiképp nem akar költözni, pedig itt sokkal több lehetősége lenne neki is. Mert a mostani munkája se arról híres, hogy jól keresne. Neki itt van a családja, barátai mindenki. Míg nekem itt senki nincs, csak Ő. Én bevallaltam miattunk, hogy a családomtól 130 km-re költöztem.
Nagyon vonz a munka, csak úgy érzem, akkor a párkapcsolatom ráfog menni, ha elvállalom. Már teljesen tanácstalan vagyok mit tegyek.
Plusz volt ugyaninnen egy másik munkalehetőség, amit visszamondtam és kicsit bánom.
Ez azért rossz, hogy mindenhonnan keresnek, csak innen nem, ahol lakok. Ráadásul távol lakunk, innen busz közlekedés sincsen. Szóval marad az autó ha beakar jutni az ember dolgozni. Jogsit most csinálom, így még a munkábajárás miatt is függtem tőle. Szeretném ha kicsit megnyílna a világ számomra, úgy érzem most teljesen árnyéka vagyok annak a nőnek, aki voltam tavaly nyáron.
Nem tudom, hogyan döntsek. Maradjak a biztosban vagy lépjek az új felé? MEGSZOKÁS VAGY VÁLTOZÁS?
Én 28/N, Ő 29/F
"sokszor magányosnak érzem magam és boldogtalannak. Néha már az is megfordult a fejemben, hogy egyedül is tök jól meglennék. "
Ő is valahogy így van ezzel, azért bátorít, hogy menjél nyugodtan.
Ez így borzasztóan egyoldalú dolog, szeritem.
Mindenkeppen uj eletet kell kezdened. Hogy ez uj meloval tortenik vagy sem az mindegy.
De ha jo a melo, akkor legyen azzal.
A munkahelyet választanám.
Aztán előbb-utóbb új pasit is.
'Holnap megyek állasinterjura, mégis úgy érzem, hogy bűntudatot ébreszt bennem, hogy én elmegyek. Ha esetleg megkapom a munkát,"
Mèg semmifèle lehetősèget nem kaptál, csupán behívtak interjúra. Az mèg semmit nem jelent. Simán lehet, hogy mást választanak.
Komoly dönt ès előtt makd akkor fogsz állni, ha megkapod a munkát. Addig feleslegesen rugózol mèg.
Olyan munka, aminèl egyből az interjún közölve van, hogy fel vagy vève, minden, csak nem nagy lehetősèg. Tapasztalat. Ilyet csak olyan helyen csinálnak, ahol már 2 kèzzel kapálóznak a munkaerő után, mert ilyen-olyan okokból senki nem akar ott dolgozni.
Ha nagyon kell a meló, persze fogadd el, de èleted nagy lehetősègènek ne gondold.
#16, gratulálok!
Ne ásd el magad életed végéig. Abból csak egy van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!