Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az 5 éves Párkapcsolatomat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az 5 éves Párkapcsolatomat, vagy ezt a művészeti projektet válasszam, ami, előrelépést jelenthet a szenvedélyemben?

Figyelt kérdés
A párommal, már hetek óta vitatkozunk, mivel én belekezdtem egy művészeti projektbe, aminek a pályázatát meg is nyertem, ez egy elég nagy lehetőség számomra a kitörésre. Mivel a ismert emberekkel dolgozhatok együtt és későbbi projektekre is kaphatok lehetőséget. A párom, viszont bepánikolt, mivel a témája elég rázós, amiben tényleg van valami (egy náci karikatúráról van szó). Az ő álláspontja, hogy ezzel kockáztatom a munkámat és nem akar fenyegetőző beteg embereket maga körül, mondtam, hogy áll néven is kiadhatom, de nem bízik senkiben. Eljutottunk, egy olyan pontra, hogy ha én ragaszkodom ehhez, ő nem tudja elképzelni velem a jövőjét.....nem tudom mit tegyek.

2020. dec. 11. 20:16
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Ha ez felmerült benned, akkor a projectet. A kapcsolatnak már úgyis mindegy.
2020. dec. 11. 20:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a téma jó, szakmailag fejlődsz, inkább álljon mögéd. Ha van ellenérve vagy félelme, ossza meg Veled, de te mérlegelj. Hülyeségnek gondolom mindig feltételekhez társítani egy kapcsolat jövőjét, így nem is értem a gondolkodását.
2020. dec. 11. 20:24
 3/8 anonim ***** válasza:
28%
A párod lehet csak azt nem akarja, hogy sikeres legy. Támogatnia kéne.
2020. dec. 11. 21:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez még nem az a pont, ahol muszáj választanod. Ha a párodat valóban csak ez zavarja, akkor beszéljétek meg, és nyugtasd meg, hogy alaptalan a félelme.
2020. dec. 11. 21:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"ismert emberekkel dolgozhatok együtt"

Ha ők se és a verseny kiírója se hozható összefüggésbe náci gondolkodásmóddal, és adnak a saját nevükre valamit is, akkor vélhetően mind a kezedet fogják majd, nehogy túlszaladj egy határon. Én ezzel érvelnék, és várnám, mikor fogja fel, hogy nincs baj a versennyel, egyedül neki van valami baja, már csak ki kéne derítenie a fejében, hogy mi is az valójában.

2020. dec. 11. 22:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha választás van ilyen miatt akkor a munka

egy ilyen partner mindig akadályozna. Pláne akkor ha kérdés, hogy ő vagy a munka.

2020. dec. 11. 22:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy ezzel az előrelépéssel a több pénz-e a lényeg, és itt el is mesélem az én történetemet. Sajnos éppen tegnap szakított velem a párom. Megvolt ennek az oka részéről, de minden arra volt visszavezethető, hogy keveset találkoztunk. A munkám miatt legjobb esetben hétvégente, de volt, hogy el kellett utaznom, és emiatt 2-3 hét kimaradt. Mondtam neki, hogy még X hónapot legyen türelemmel, mert akkor lejár a szerződésem, és úgyis ott hagyom a melót. Azért akartam ezt megvárni, mert nem kevés végkielégítést kapnék. Ha viszont előbb mondok fel, akkor nem kapok semmit. Az utóbbi időben már eljutottam oda, hogy semmiképp nem várom meg ezt, hanem fel fogok mondani, csak maradjunk együtt. Jött egy infó is, hogy jövő évtől durván másfélszer annyit fogunk keresni, mint most. Már ez sem fog meg. Meg akartam menteni a kapcsolatomat. Nem sikerült. Szóval, kedves kérdező, mindenki pénzből él meg, ez egyértelmű. De van az a pont, amikor mindenki húz egy vonalat. Ha kétségek közt vagy, okulj az én esetemből. Munka van ezer. Pasi is. De igazi alkalom csak egyszer adatik meg. Ezért a pénz és a karrier soha nem mehet a magánélet rovására. Soha. Kiegészítésként, a mostani munkahelyem a hatodik párkapcsolatomat darálta be. 5 éve vagyok a cégnél.

Ne csak a saját jövőképed legyen előtted, hanem a közös jövőképetek is. Gondold át!

2020. dec. 12. 10:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy én szatyorban élek meg minden, de nekem innen teljesen úgy tűnik, hogy azok a kapcsolatok mennek a legkönnyebben tönkre, ahol sok időt töltenek együtt az okosok. Nyilván vannak még okosabbak, akik kevés idő alatt is képesek annyira lezülleszteni magukat morálisan, hogy ember nem marad mellettük. Az, hogy sokat dolgozol és kevés időd van, nagyon távol áll attól, hogy egy kapcsolatot "bedaráljon". Valami más lehetett a közös pont az öt nagy szerelem közt.
2020. dec. 12. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!