Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A munka tönkretehet egy párkapcsolatot?
Én is azt mondom, hogy tegyél jogsit, ha nincs és vegyetek neked is egy autót.
Nem hiszem, hogy anyagilag jobban megéri, de legalább nem kell költöznötök.
Közben elkezdenék gondolkodni második diplomán vagy irányváltáson, ha tényleg komolyan terveztek, vagy esetleg egy kis agglomerációbeli lakáson.
Igen, erre simán rámehet a kapcsolat. Értem a te oldalad is, hogy helyben nem találnál ilyen munkát és nyilván ő is tudta, hogy ilyen munkakörben dolgozol, mielőtt odaköltöztél volna, viszont attól még zavarhatja, hogy az idő felében szinte nincs is időtök egymásra és még csak az sincs, hogy legalább a hétvégék mindig szabadok. Emellett azért az is elég fárasztó lehet neki, hogy ő hoz, visz. Miattad kel korán és napi 4 órát vezet ezért, ami hosszú távon teljesen érhető, ha zavarja már. Szóval az ő oldalát is meg tudom érteni, hogy miért szorgalmazza a helyben lévő irodai munkát. Persze ez nem ilyen egyszerű, igazad van abban, hogy azokhoz azért szinte mindig kérnek valami gazdasági területen szerzett diplomát. Amihez nem, az meg olyan is, biztos, hogy utálnád, mert borzasztó monoton. (Dákmunkaként csináltam ilyet pár hónapig és én is utáltam, pedig nekem azzal még nincs is bajom, ha egész nap gép előtt kell ülni. Viszont egész nap, minden nap ugyanazt csinálni lélekölő még így is.)
Ha már mindent megnéztél a közelben és semmi nincs, ami megfelelne neked, akkor nem tudok megoldást javasolni a problémátokra, mert mindkettőtök igénye jogos. Még ha rá is tudnád venni a költözésre, akkor is csak egy órával előbb érnél haza, de neki még az is túl késő. Mondjuk legalább mindkettőtök ingázása megszűnne.
Bocsi, akkor félreértettem.
Így tényleg nem sok jövője van a dolognak. Mást akartok, nincs közös cél, így nem sok értelme van húzni. Lehet te is jobban járnál minden szempontból, ha szakítanátok, te visszaköltöznél és olyan partnert keresnél, aki szintén ott lakik (vagy legalább jóval közelebb) és elfogadja, hogy te ilyen munkarendben dolgozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!