Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális hogyha nem keresek egy lányt/nőt pár napig nem akar tovább ismerkedni? (Minimum kizár mint potenciális partnert jobb esetben)
Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy szeretnék pár nyugis napot és sehol sem kommunikálok senkivel.
Erre leszoktak tiltani vagy már mással randizik stb
ma 12:28
1/11 anonim válasza:
Mert ez érdektelenséget sugároz a másik felé(mellesleg én is hasonló vagyok mint te)
2/11 anonim válasza:
És ezt meg is írod nekik vagy csak eltűnsz szó nélkül?
3/11 A kérdező kommentje:
Eltűnök szó nélkül
ma 12:33
4/11 anonim válasza:
Hát akkor ne csodálkozz. Azzal nincs baj, ha kell pár nyugis nap, de azzal már igen ha ezt nem kommunikálod le csak elvárod hogy megértsék.
5/11 anonim válasza:
Aki eltűnik szó nélkül, az ne csodálkozzon ha így járt. Végül is semmibe veszi a másikat, ott hagyja a tudatlanságban. Meg arról se feledkezzünk meg, hogy egyesek már elérték hogy tök alapvető legyen a ghosting, vagy hogy több emberrel ismerkedni egyszerre. Na most aki ebből indul ki, már pár nap után simán keresztet vethet a másikra, ha az random lelép. Egyesek már egy nap kihagyás után is. Ez valahol ebből a 2 trendből jön, teljesen érthető.
6/11 anonim válasza:
Normalis.
Nem ertem, ilyen esetben miert nem lehet uzenetet irni errol, hogy “Bocsi Zsuzsi, sok dolgom lesz a napokban, de jelentkezem majd kedden/penteken/…”
7/11 anonim válasza:
Én sem értem, min csodálkozol. Ha szó nélkül pár napra eltűnsz, az a ghostingolás és a teljes érdektelenség jele. Aki tetszik, annak minimum, hogy dobok egy üzit, hogy bocs, most magányra vágyom, nem írogatok. Mondjuk... ha valaki tetszik, akkor neki tutira írni fogok...
N
8/11 anonim válasza:
Nem értem én sem, hogy min csodálkozol. Ilyenkor nőként azt gondolom, hogy egyszerűen nem érdeklem a pasit annyira. Volt már ilyenre példa... És nem az a baj, hogy adott esetben elfoglalt, vagy nyugalomra van szüksége, hanem arról, hogy minderről úgy véli, hogy ezt szó nélkül megteheti. Ismerkedésnél és kapcsolatban is szerintem alap, hogy tájékoztatjuk a másikat.
9/11 A kérdező kommentje:
Rendben ezentúl kommunikálom majd
ma 13:11
10/11 anonim válasza:
Teljesen normális. Nekem, ha komoly párkapcsolatot keresek, szükségem van arra, hogy érezzem, hogy a másiknak kellek. Ez a napokra eltűnök, ghostolok c. sztori nettó tapló dolog és érthető, hogy amellett, hogy egyértelmű, hogy nem tiszteled a másikat annyival sem, hogy elmondod, hogy most lelépsz, valószínűleg azt fogják gondolni, hogy más, jobb opció nőkkel is randizol és akkor fanyalodsz az illetőre, hogyha a többi nő lekoptatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!