Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogász hölgyek, mik az elvárásaitok a potenciális partnerrel szemben?
Nekem jogász a barátnőm. Én is diplomás vagyok, de csak főiskolai diplomával, és teljesen más területen. Neki annyi volt az elvárása, hogy legyek megértő, hűséges, őszinte, és legyen meg az elvárható tisztelet és empátia.
De a jogászok között is van ezer féle ember, különböző értékrenddel és preferenciákkal.
Jogász vagyok és a férjemnek nincs diplomája szerelő. Az én elvárásom az volt, hogy a férfi legyen kedves, hűséges, humoros, megbízható lehessen rá számítani. Ne legyen nagyképű. A férjem ezt hozza és még többet is. Már 15 éve együtt vagyunk. A házasságunk alatt végeztem el az egyetemet ami munka mellett nehéz volt, de ő végig támogatott benne.
Attól, hogy valaki jogász sok emberben él az a kép, hogy valami nagyképű s*g az illető, pedig ez nem attól függ, hogy mi a végzettsége.
Osztom az utolsó válaszadó véleményét. Én is jogász nő vagyok. Igen, ismerek olyat is, aki totál el van szállva magától, de szerintem (meg mások szerint is) én sem olyan vagyok. Én is munka mellett diplomáztam, ráadásul szegény családból jövök, a szüleimnek még érettségije sem volt. Az első munkahelyemen ismerkedtem meg ezzel a világgal, tetszett, és motivált voltam, hogy én is ezzel foglalkozzak, csak ennyi a történet. Ráadásul mivel a szüleim kétkezi munkások, én többre is becsülöm a hasonló embereket.
Nekem nincsenek nagy elvárásaim, csak mint minden átlagos nőnek. Nem kell, hogy a pasi diplomás legyen, meg hat lóval szántson... Csak őszintén szeressen, a kapanyél ne lógjon ki a szájaból azért 😂😊 De jó humorú, határozott, kedves, érzelmes 😋😊
Anyagiak nem érdekelnek, én jól keresek, és jól főzök 😆
Idézet egy jogász hölgytől, amit kéretlenül hallottam nemrégiben .Gondolom a barátnője, vagy kollégája lehetett akivel csiripeltek ..
" Tudod,azt szeretem,ha úgy szétdugnak,hogy azt is elfelejtem hány éves vagyok. Mert ha nem,akkor nagyon morci tudok lenni,ha ítélkezni kell.."
Ezt egyik jogász hölgy sem írta itt eddig,de a farok ugyanúgy, ha nem jobban kell nekik, mint egy baromfifeldolgozó nőnek.
Annyira hangosan beszéltek, nyilván a kielégítetlenség miatt,hogy mindenki hallotta körülöttük a parkban. És nemcsak én botránkoztam meg rajtuk,hanem mások is.
Bármilyen diploma lényegtelen, ha egy szuka van mögötte.
7-es
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!