Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem magam rá érintesre intimitásra olyannal aki nem vonz de akarom?
Szinte alig bírtam elviselni mikor moziban fogdossa a kezem vagy ilyenek.
Kiver tőle a víz is vagy kiráz a hideg is.
De elegem van már abbol hogy akik kémiailag izgatnak azokkal nem lehet járni hosszutávon. Es allndoan pár éveimet viszik el.
Végre egy rendes incel akár örökké es erre meg ez megy.
Az addig megvan hogy majd iszok elotte hogy pl bírjak csókolózni ebbe bele is ment.(mert ittasan ment már ilyen)(csak ő azt hiszi azert akarok inni mert csak szórakozás kikapcs miatt)de ez ideiglenes oldja meg szerintem, elvégre nem ihatok naponta ha vele élnék majdan.
Sajnos egy kapcsolatban csókolózni meg szexelni is kell. Még incelekkel is.
Ilyenekhez mentek hozzá a bnőim es evtizedes kapcsolatban vannak nők ilyenekkel! Ellenben nálam 2-3 évente van vni másik "chad vagy alfa" . Amig egy nyomival 10 eves egy kapcsolat, egy nem nyomival meg mindig véges. Incelekre lehet csak hosszutávon számitani. Bnőm palijait se tudnám bottal megpiszkalni se. Ez ilyen hogy egy nőnek kb be kell csuknia a szemét az ágyban.
Nem érdekelnek a kivételek akiknek lenne a férjével kémia ma. elvégre nem tudni hogy azokat meg jövőre dobják e ki 2 gyerekkel.
Már kipihentem magam.
A legutóbbi szakításom olyan volt, hogy öröm az ürömben, de azt éreztem hogy legalább nem kell tovább oráloznom már. A chadekkel olyan 1-2 múlva már szinte megtartásbol szexelek csak, ritkán izgatnak már fel. (Mivel nekem pl az valahogy nem izgi, hogy hazajön es na szex lesz, kelhetek megint. Igy a pasimmal is már lassan ital kellett nekem a szexhez mert ha elvitt valahova aztán "felszedett" megint,(állandoan ment a flört ilyenkor meg felöltözhettem szexin, nőnek érezhettem magam, meg mintha először lennénk együtt) akkor megint megvolt az a szenvedély bennem. másik exem meg kocsival hurcolt néha el kietlen helyekre éjszaka, fuggetlen attol hogy együtt éltünk ott az ágy is..🤣de ezek pezsdítenek is valahol.
De hogy ital kéne szexhez, én magamon észre se vettem. Hanem egyik ex kérdezte egyszer hogy te csak akkor tudsz velem lenni ha iszol...?
Aztán ugye tagadtam meg egy rakat olyan szex is volt hogy józanul, de amugy nem is zavarta nem lovagolt a témán.
Na szóval lefolyt sok víz már es beleuntam az egészbe, hogy megint ott vagyok, ahol a part szakad es nincs pasim.
Nem hülyítem a pasit. Készülök a csókolózásra.
Lelkileg nem tudok közel kerülni hozzá szerintem. Mamahoteles meg olyan egyszerű ember agyilag is mindenhogy. Nekem nem építő, nem érdekes nem pálya. A témái sem. Inkább arra jó hogy kikapcsoljak engedjem el a gondjaim az életem céljaim bajaim es ne foglalkozzak vele. Nem tartalmas nem mozgatja az agyam gondolkodásom.
Nekem az ital ezer % hogy segíteni fog.
Később hogy csinálom nem tudom.
Nem lehet az hogy ha egyszer mondjuk lefekszem vele, utána már menne józanul is, es csak az első a nehéz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!