Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan vegyem magam rá érintes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem magam rá érintesre intimitásra olyannal aki nem vonz de akarom?

Figyelt kérdés

Szinte alig bírtam elviselni mikor moziban fogdossa a kezem vagy ilyenek.

Kiver tőle a víz is vagy kiráz a hideg is.

De elegem van már abbol hogy akik kémiailag izgatnak azokkal nem lehet járni hosszutávon. Es allndoan pár éveimet viszik el.

Végre egy rendes incel akár örökké es erre meg ez megy.

Az addig megvan hogy majd iszok elotte hogy pl bírjak csókolózni ebbe bele is ment.(mert ittasan ment már ilyen)(csak ő azt hiszi azert akarok inni mert csak szórakozás kikapcs miatt)de ez ideiglenes oldja meg szerintem, elvégre nem ihatok naponta ha vele élnék majdan.

Sajnos egy kapcsolatban csókolózni meg szexelni is kell. Még incelekkel is.

#undor leküzdés
ma 14:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
61%
Annyira "átüt", hogy ezt nem egy nő írta. Ne próbálkozz...
ma 16:47
 22/25 A kérdező kommentje:

Tényleg exem is mondta hogy minek kellett neki nő maga se tudja, eddig olyan nyugodt kis élete volt mig nem voltam🤣

Vagy mikor tizedjére szakítottam a másikkal az is csak sóhajtott hogy kicsinálom már teljesen. (hogy oda vissza költözik) ott elröhögtem magam azt hittem viccel, de neki nem volt vicces..azt a pillanatot sajnálom amugy, hogy (még azt is)elcsesztem.

ma 16:49
 23/25 A kérdező kommentje:

Ferfiaknak kérdése lenne hogyan d.gjam meg ha undorodom tőle?

Na ne viccelj már..😂

ma 16:50
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha lefekszel vele, akkor egy kis nyuszi valahol sírni kezd.
ma 19:55
 25/25 A kérdező kommentje:
Ha gyökerekkel ment, akkor vele is fog ill kell, hogy menjen. Csak van benne vmi férfi is valahol.
ma 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!