Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni,ha a stressz miatt kudarcba fullad a szex?Ha nőként megalázva érzed magad, mert a párod semmi testi intimitásra nem vevő a gondok miatt? Pár hete van így. Észrevettem,hogy valami más, de a legutóbbi próbálkozásom volt a legszörnyűbb.
Férfiakkal ilyen bizony elő szokott fordulni. Ha ő nem hajlandó szakemberhez fordulni, akkor legfeljebb csak abban reménykedhetsz, hogy a stresszes időszak elmúlásával a helyzet normalizálódik.
Mindettől függetlenül önmagadon is érdemes volna dolgoznod, hogy ne függjön a női önbecsülésed ilyen nagy mértékben a párodra ható szexuális vonzerődtől. Arra gondolj, hogy egyrészt senki szexuális vonzereje nem örök életű, másrészt minden kapcsolatban, szinte törvényszerűen, idővel lecseng a kezdeti szexuális tűz. Előbb-utóbb, ha tetszik, ha nem, a női vonzerőd csökkenésének sokkját fel kell dolgoznod. Lehet, hogy nem könnyű, de ezen mindenkinek át kell esnie. Arra kell törekedned, hogy más, tartósabb értékekre alapozd az önbecsülésedet.
5#: Szuperül megválaszoltad a kérdést, pacsi:).
6#: Itt valóban sokszor fölösleges válaszolni az ilyen jellegű kérésekre, mert "a másik sosem lát jól dolgokat, de én töki vagyok... Azért írok ki kérdés".
Az 1# voltam...
Van olyan, hogy valaki választ egy munkát, ami nem neki való. Nem minden a pénz. Most még csak a cerka nem funkcionál, később más baj is lehet, mint gyomorfekély, magas vérnyomás, infarktus. Mindennek ára van a világban, kérdés, ki mit hajlandó fizetni.
Én biztos váltanék, mielőtt a házasságom rámenne a karrieremre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!