Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom mostanában folyton feszült, és ez általában rajtam csattan mi lehet a megoldás?
Figyelt kérdés
Párom az elmúlt pár hónapban sokszor feszült (munka), és ilyenkor ingerülten kérdez/válaszol, sokszor ok nélkül csipkelődik, apró dolgokon kapja fel a vizet (nem ordibál), de ami leginkább zavar, hogy elég csúnya hangnemben beszél velem ilyenkor. (Nem anyázás, csak szimplán erős hangnem) én ezt párszor jeleztem neki az elmúlt időben, olyankor bocsánatot is kér. Én abszolút megértem ha feszült, azt viszont nem ha ezt rajtam vezetik le. Nem szoktunk veszekedni emiatt, mert inkább elengedem a dolgot, és ha úgy látom hogy rendeződött a helyzet, akkor mondom neki hogy ez nem volt annyira oké. Nem tudom miként tudnám kezelni. Korábban mindig mosolygós volt, és mindig finoman beszélt. Ez csak az elmúlt hónapokban van így. Kérdeztem hogy miattam e esetleg, valamit én csinálok e rosszul, de elmondása alapján nem, ilyenről nincs szó, csak a munka. Egyre inkább feszültté tesz engem is, és néha kezdem elveszíteni az irányítást. Otthagyni nem szeretném mert szeretem őt, inkább valahogy vissza szeretném állítani a helyzetet. Most valóban elég sok stressz vesz mindkettőnket körbe, én is van hogy feszült vagyok, de nem vele szemben. voltatok már ilyen helyzetben?2021. dec. 18. 09:56
1/4 A kérdező kommentje:
26F
2021. dec. 18. 09:56
2/4 anonim válasza:
Ketteske, vedd be a gyógyszert.
F.sznak nem nyitja ki a száját a nője. Munka miatt nem fordul be csak úgy. Simán beleszerethetett másba. Vagy b.szik valakivel. Miért nwm beszél róla? Meg amúgy is minek viszi haza a munkahelyi bajait? Majd megoldja ahogy tudja. Otthon ne agyaljon ezen.
Egyikőtök sem tudja kinyitni felnőtt módjára a száját és hazaviszitek azt a sok sz.rt. De minek... 🙄
3/4 anonim válasza:
Végy neki boxkesztyűt+boxzsákot.
4/4 Senior Séf válasza:
Sajnos a stressz csúnya dolgokra képes. Én magam sem hittem benne, úgy voltam vele, hogy az elmúlt évezredekben sokkal erősebb stresszhatásnak volt kitéve a férfiember, oszt mégse lett beteg. Ja, csak akkor még a stressz csak rövid ideig határozta meg, hogy a bolygóideg szimpatikus, vagy paraszimpatikus üzemmódba "kapcsolja" az idegrendszert. A stressz rendkívül hasznos dolog, ha találkozol a kardfogú tigrissel. Minden energia az agyad, a kar-és lábizmod működtetéséhez csoportosul.Mondom; Minden energia! Az is, ami az emésztés, a hőháztartás, vagy akár az immunrendszer működéséhez kellene. Ráadásul a stressz miatt a mellékvese ezerrel termeli a kortizolt, amitől rendkívüli módon leromlik az alvásminőség. És ha folyamatos a stressz, akkor azt nagyon megsínyli a testi és mentális állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!