Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás ebben az esetben? Nem akarom túlagyalni a dolgokat, de kicsit stresszes a kapcsolatunk mostanában.
Tegnap amikor ott voltunk egy rendezvényen a barátom fel akarta hivni az egyik haverját, aki ott dolgozik, hogy ott van-e vagy a rendezvény egy másik helyszínén. Tényleg véletlenül néztem oda(mert amúgy direkt mindig elfordulok, hogy nehogy meglássak valamit,ami miatt ki is szokott nevetni néha, hogy ne legyek már ilyen), s megláttam egy "Andi"nevet a telójában, nem tudom, hogy az a hiváslista volt-e vagy a telefonkönyv, bár szerintem a telefonkönyv. Simán meglehet, hogy egy volt osztálytársa vagy valami, de a becenév zavart,mert én sokáig teljes keresztnévvel voltam beirva. Hülyeség lenne rákérdezni, ugye? Sose bújtam a telóját, most se szivesen tenném, de... aztán meg jópofizott a barátnőmmel, aki eljött velünk erre a rendezvényre. Ha ezt igy előadnám neki, hogy mi a bajom, akkor szerintem nem venne komolyan, vagy mondaná, hogy nincs miért aggódnom, de mindez így együtt nekem sok. Az is lehet, hogy én vagyok ingerültebb, mert vasárnap meg kell, hogy jöjjön, de az is lehet, hogy már múlt héten is volt egy vitánk, ami nem tett túl jót senkinek se.
23L, 27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!