Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerek mellett hogyan oldjátok meg, hogy jusson idő az intimitásra is a párotokkal?
Figyelt kérdés
Valahogy az ember azt veszi észre, ahogy szülővel válunk, minden megváltozik ezen a téren is. Piszok nehéz megoldani gyerek mellett.
Ti hogyan " rázzátok" le a gyerekeket , hogy egymásra is jusson némi idő?
2022. okt. 30. 12:35
1/8 anonim válasza:
Gyerekkel még könnyebb intímnek lenni. Triggerli a szeretetet.
2/8 anonim válasza:
Leadjuk a mamának, ha romantikázni szeretnénk, ha meg szexelni, akkor várunk estig.
3/8 anonim válasza:
Mindig meg tudjuk oldani, leginkább este mikor alszik a gyerek
4/8 anonim válasza:
Nekünk annyiban változott h előre tervezzük, de mennyiségben nem lett sokkal kevesebb. Az előre tervezés valakinek illuzió romboló, de sztem izgató is lehet.
5/8 A kérdező kommentje:
Szerintem is illúzió romboló.
Ezért is vagyok kíváncsi, kinek hogy alakult a szexuális élete gyerek után?
2022. okt. 30. 16:18
6/8 anonim válasza:
Rakd fel szexualitás témában.
A sok lepontozó nyomi. Növesszetek ésszerűséget állatok.
7/8 anonim válasza:
Vagy szexuális élet vagy gyerek ez ilyen buli sajnos...
8/8 anonim válasza:
Pedig jó kérdés. Engem is érdekelt volna egy kicsit, hogy ki, hogyan oldja meg, de a sorokat olvasva amiket eddig leírtak nincs is más lehetőség mint amik már ott vannak. Jó. Így is kell csinálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!