Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem magam rá érintesre intimitásra olyannal aki nem vonz de akarom?
Szinte alig bírtam elviselni mikor moziban fogdossa a kezem vagy ilyenek.
Kiver tőle a víz is vagy kiráz a hideg is.
De elegem van már abbol hogy akik kémiailag izgatnak azokkal nem lehet járni hosszutávon. Es allndoan pár éveimet viszik el.
Végre egy rendes incel akár örökké es erre meg ez megy.
Az addig megvan hogy majd iszok elotte hogy pl bírjak csókolózni ebbe bele is ment.(mert ittasan ment már ilyen)(csak ő azt hiszi azert akarok inni mert csak szórakozás kikapcs miatt)de ez ideiglenes oldja meg szerintem, elvégre nem ihatok naponta ha vele élnék majdan.
Sajnos egy kapcsolatban csókolózni meg szexelni is kell. Még incelekkel is.
Mindegyik pasim mondta már hogy nem vagyok olyan mint a többi. Habár másra ertették. (Habár kollega is mondta mikor a sírba vittem hogy ez is csak én lehetek. Ja a vezető is mikor csak én nem jelentem meg ertekezleten és az egesz cég keresett🤣)ja meg akit 10 ev mulva hivtam fel es bemutatkoztam neki meg minden, mert nem tudtam emlékszkk e rám, am megbantottam anno elutasítással, az is csak annyit kiabált vissza a telefonba 10 év mulva, hogy rád..? Téged elfelejteni se lehetne! (🤣)
Na a csók mar előre nézve is pipa.(a fogai jók, szóval az garantált is hogy mennj fog. Csak azért ijedezek ettol is mert csak azt is hogy fogta a kezem már alig bírtam ki.)
Én nem vagyok incel de jó pasi sem. Egy ilyen átlagos szürke egér sőt elég unalmas vagyok.
Előző exem mondott is hasonlókat mint te, hogy én kövér vagyok úgy sem lenne esélyem más nőknél és ezért biztonságban érzi magát, hogy nem kell attól félnie hogy férre kefélek.
Nem mondom, hogy jól esett de hát ez van XD.
Záró jelben jegyzem meg a férfiak nagy része csak a pár keresésig van "ki pattintva" sok családos apuka volt osztálytársam ugyan olyan kövér mint én csak addig ment az edzés meg a kajára figyelés amíg meg nem lett a fix nő. Utána indulás a lejtőn. alul meg én vártam őket ;)
Lehet, hogy jobban járnál egy hozzám hasonlóval aki legalább jól meg tud d* és az élvezeti faktor meg van. Rengeteg nőtől hallottam, hogy szegényt a pasija nem tudja kielégíteni és e miatt lett vége a kapcsoltank.
Lehet hogy tovább kéne keresgélned aki ugyan nem olyan jó pasi de legalább az ágyban a telejesítménye mi OK szintet megüti.
Bár részvétem biztosan rengeteg privátot fogsz kapni XD.....
16 17 nem akarok a pr.stikkal példálozni de nekik speciel ez simán megy. Azért nincs itt más nőktől ilyenekről kérdés.
Ennyit a "nőkről" hogy ki kivel szexel vagy nem szexel.
Meg nem a külső számít sokszor.
Nem a mülsejével van gond magában. Hanem az a bamba tekintet is meg lényegtelen üres témái vagy testtartása, meg betegség, meg ezek. Habár vannak dolgai amiket meg én nem tudok mert ahhoz meg én vagyok hülye, azt viszont értékelem benne.
Nem tudom milyen lenne vele a szex. De ittasan én még nem csalódtam. Max impotensben tudnék. Az nálam egy "másállapot".
De mivel hajt a csávó a szexre intimitásra meg ezeket szorgalmazza, remélem ő nem az akinek nem menne.
Habár a masztisok akik alig látnak nőt is..hát azoknál van deffekt az ágyban husvér nőkkel rendesen..
De elmondása szerint nincs ráfüggve ilyesmikre. Meg amiket mesél is rengeteget, normál filmeket habzsol inkább. Mozizik is meg minden.
Habár engem soha nem érdekelnek filmek inkább az élet, de ez mar más kérdés lenne hogy bírnam ki mellette mikozben ő bambán tv zik vagy ilyenek. Habar lehet tőlem meg se lenne az a nyugalma ahogyan most él..🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!