Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők toleranciája miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők toleranciája miért nem terjed ki a sexhiányos férfiakra? Őket miért nem tekintik potenciális partnernek?

Figyelt kérdés

Ha egy jóképű chad vagy alfa múltjában van valami trauma, akkor babusgatják őket a nők, hogy "jajj, szegény, milyen rossz lehet neki, majd én megmentem őt".

De ha valaki csóró vagy depis vagy más baja van, azt is hajlandóak elfogadni.

Viszont ha egy pasiról kiderül, hogy a sexhiánytól szenved, akkor azt egyből úgy kezelik, mint a leprást. Elfogy a tolerancia, és nem tekintenek rá potenciális társjelöltként.

okt. 14. 12:40
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
72%
Mert ki akarnak társnak egy frusztrált embert? Hányinger kerülget az ilyen szexközpontú férfiaktól, sajnálom. Szánalmat kelt bennem, hogy azért sír mert nem “jutott” szexhez. Az élet ennél azért több, aki meg leragadt ezen a szinten, az nem az én társam, minek kezdjek vele?
okt. 14. 12:43
 2/51 anonim ***** válasza:
68%

Mert az szánalmas selejt. Leginkàbb az elhízott ferfiak nem jutnak szexhez. Hat cselekedjnek. Diéta és sport

Viszlát

okt. 14. 12:49
 3/51 A kérdező kommentje:

"Szánalmat kelt bennem, hogy azért sír mert nem “jutott” szexhez. Az élet ennél azért több"

Látjátok, milyen felszínesek vagytok? Ha egy férfi sex terén nem sikeres, akkor automatikusan feltételezitek, hogy az élet más területein is egy rakás csődtömeg, egy tajgetosz-pozitív alak lehet csak.

Mi van, ha egyébként rendben az élete, de sexuális téren sikertelen? Ha van jól fizető munkája, hobbija, csak épp nem az a nagydumás extrovertált alak, aki egy nap hat nőnek hazudik a tinderen sírig tartó szerelmet?

4/51 anonim ***** válasza:
26%

Egyrészt a legtöbb nő még akkor sem szokott ilyet, ha 10/10 vagy, mert úgy vannak vele, hogy oldjad meg a problémáidat. Ől csak arra kíváncsiak nem-e rá haragszol, megbántott vagy egy másik nő van a képben, de ennyi. A többi nem érdekli őket.

Másrészt a depis srác meg jó esetbe láthatatlan, rosszabb esetben még ronda is, most csak nem azért depis, mert ő milyen tökéletes, meg népszerű! Nyilván ha olyan személyiség vagy örülsz, hogy segítenek neked, ha nem akkor elhajtod.

Férfiként te ne számíts arra, hogx majd biztosan találsz egy olyan nőt, aki majd kirángat a gödörből téged mert nem lesz ilyen, nekem sem volt és másnak sem, tök mindegy hogyan nézel ki.

5/51 anonim ***** válasza:
78%
Most komolyan össze akarsz hasonlítani traumákat vagy pszichés bajokat azzal, hogy valaki nem "kapott" p-inát, mert még arra is képtelen?
okt. 14. 12:50
 6/51 anonim ***** válasza:
56%
Valószínűleg nem jól értelmezted amit írtam, mert én nem feltételezem hogy csődtömeg, csak szimplán szánalmas hogy ha ennyire sikeres, akkor miért nem azokra koncentrál, ahelyett hogy azon sír hogy épp nincs kivel dugni
okt. 14. 13:02
 7/51 anonim ***** válasza:
87%

Az olyan férfival, akit senki se akar és szexet se kap, bőven más miatt hanyagolnak. Oka van, hogy nem kellenek senkinek és az visít róluk.

Nem azért lépnek le mert megtudják hogy rég vagy soha nem szexeltél, hanem mert valami visít rólad. Vagy bunkó vagy, vagy buta, vagy igénytelen.

okt. 14. 13:17
 8/51 anonim ***** válasza:
22%
Nekem az a tokeletes. Nem kerek privit.
okt. 14. 13:18
 9/51 anonim ***** válasza:
79%
Engem elriasztanak, mint valami kanos állat, aki csak dugni és dugni akar.
okt. 14. 13:22
 10/51 anonim ***** válasza:
55%
És miért szexhiányos? Valami kiváltó oka csak van hogy eddig nem jött össze neki semmi, nem? Ez lehet az igazi oka, hogy most se sikeres.
okt. 14. 13:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!