Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők toleranciája miért nem terjed ki a sexhiányos férfiakra? Őket miért nem tekintik potenciális partnernek?
Ha egy jóképű chad vagy alfa múltjában van valami trauma, akkor babusgatják őket a nők, hogy "jajj, szegény, milyen rossz lehet neki, majd én megmentem őt".
De ha valaki csóró vagy depis vagy más baja van, azt is hajlandóak elfogadni.
Viszont ha egy pasiról kiderül, hogy a sexhiánytól szenved, akkor azt egyből úgy kezelik, mint a leprást. Elfogy a tolerancia, és nem tekintenek rá potenciális társjelöltként.
Ezerszer tárgyalva lett az is, hogy azok a "férfiak", akikhez "bármikor" hozzájuthatnának, annyit se érnek nekik, mint egy csimpánz.
Amikor leírod ezt egy nőnek, akkor az azzal egyenértékű, mintha azt mondanák, hogy te találhatnál bármikor meleg férfit, aki jól elintézi a valagad. Kb. annyira vonzóak azok a pincsikutyák, akikről beszélsz, mint egy színhetero férfinak a homoerotika.
Hátha így már felfogod.
Bár nem hiszem, te csak annyit fogsz fel, hogy "nem egy Brad Pitt", a valóság pedig az, hogy vagy semleges a nőnek, vagy egyenesen undorító.
Akinek 30 éves koráig egyetlen nő se jött össze, annak tényleg ne is legyen már soha (legalábbis mondjuk a 80-90%-uk olyan, hogy tényleg ne).
Nőkre is vonatkozik.
Hány jóképű férfi alá feküdtél, hogy ezt így kijelented? Semmi köze ennek ahhoz, egyszerűen az emberek szexuális kultúrája katasztrófa.
28
Nőből is pont ugyanannyi van, akinek 0 a szexuális kultúrája, nem képes egy fűszálat se keresztbe tenni a másik élvezetéért, ez nem férfi dolog. Semmivel se jobbak a nők általánosságban.
De egyébként nekem is volt részem jó alkalmi szexben, párkapcsolaton belül pedig annál inkább.
De akadtak sajnos siralmasak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!