Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszatérsz-e olyan korábbi potenciális párjelölthöz, akivel ismerkedtél, de másik személy miatt elköszöntél tőle? Bővebben lent.
Simán visszatérek. Nem fogadtam hűséget senkinek, azzal randizok akivel akarok, nem tartozom beszámolni senkinek.
Nem is értem a kérdést.
Én nem térek vissza, mert ha akkor több különböző beszélgetés alatt nem ők tetszettek, hanem valaki más (akivel uge végül nem jön össze a dolog), akkor minek folytatni? Érted, választhattam és valaki más jobban érdekelt. Akkor nincs értelme.
Az persze más, ha esetleg párhuzamosan beszélsz pl 3 emberrel és egyiknél sincs rajongás, csak simán kíváncsi vagy rájuk. Majd elmész találkozni mindegyikükkel. Az egyikkel már a 2. randinál vagy és látod, hogy ez off, akkor attól még lebeszélem a másik 2 emberrel a következő találkozót
Mondjuk én személy szerint ilyet nagyon ritkán csináltam. Szeretek mindig 1 emberre koncentrálni és addig nem is beszélgetek vagy randizok mással, amíg nem tudom, hogy hogyan alakul ezzel a pasival. Szimplán ilyen vagyok. Nem szeretek több felé figyelni, megjegyezni több ember életét meg pláne nem tudom:D szóval elég egyszerre egy
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!