Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Visszatérsz-e olyan korábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszatérsz-e olyan korábbi potenciális párjelölthöz, akivel ismerkedtél, de másik személy miatt elköszöntél tőle? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy társkereső időszakod alatt több emberrel is ismerkedsz párhuzamosan. Egyikükkel randizol is és megvan a kémia, sőt mindketten úgy érzitek lehet folytatása a dolognak, ezért a többi potenciális párjelöltet leépíted. Azonban pár randi után kiderül, hogy mégsem egymást kerestétek, ezért véget ér a "kapcsolat" vele. Visszatérsz-e a korábbi párjelöltek valamelyikéhez ekkor?
2023. aug. 26. 20:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez nem fér bele, de ismerek olyat aki gátlástalanul csinálja ezt, sőt ha össze is jön valakivel eltitkolja, aztán miután vége úgy tér vissza az előző jelöltekhez mintha misem történt volna, valamit bekamuzik.
2023. aug. 26. 21:13
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
Na, én pont emiatt szoktam párhuzamosan randizni.
2023. aug. 26. 21:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem csináltam ilyet 🤷‍♂️
2023. aug. 26. 21:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Elég gáz ez így de ha a régi jelöltek szóba állnak még veled, akkor csináld.
2023. aug. 26. 21:51
 5/8 anonim ***** válasza:
76%

Simán visszatérek. Nem fogadtam hűséget senkinek, azzal randizok akivel akarok, nem tartozom beszámolni senkinek.

Nem is értem a kérdést.

2023. aug. 26. 22:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem térek vissza, mert ha akkor több különböző beszélgetés alatt nem ők tetszettek, hanem valaki más (akivel uge végül nem jön össze a dolog), akkor minek folytatni? Érted, választhattam és valaki más jobban érdekelt. Akkor nincs értelme.

Az persze más, ha esetleg párhuzamosan beszélsz pl 3 emberrel és egyiknél sincs rajongás, csak simán kíváncsi vagy rájuk. Majd elmész találkozni mindegyikükkel. Az egyikkel már a 2. randinál vagy és látod, hogy ez off, akkor attól még lebeszélem a másik 2 emberrel a következő találkozót

Mondjuk én személy szerint ilyet nagyon ritkán csináltam. Szeretek mindig 1 emberre koncentrálni és addig nem is beszélgetek vagy randizok mással, amíg nem tudom, hogy hogyan alakul ezzel a pasival. Szimplán ilyen vagyok. Nem szeretek több felé figyelni, megjegyezni több ember életét meg pláne nem tudom:D szóval elég egyszerre egy

N

2023. aug. 27. 01:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
6-ossal teljesen egyetértek férfiként. Erre mondják, hogy valaki B terv lenne. Nem értem miért reménykedsz olyanban, akinek nem kellesz eléggé? Egész életedben azt éreznéd, hogy nem téged akart, csak megalkudott.
2023. aug. 27. 08:29
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
gáz és undorító szerintem volt benne részem ez volt a gyökér ok ami miatt 2 év után én lettem ki dobva mert ezt nem néztem el
2023. aug. 27. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!