Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nők, lányok! Randiznátok, járnátok-e kövér férfival? Lehet-e nálatok potenciális jelölt egy túlsúlyos férfi akár komoly, akár laza kapcsolatra?
Nem szexi aputestű pasira gondolok cuki kis zsírpárnával, hanem tényleg kövér férfira, persze nem kell szélsőségesen elhízott, lépni sem tudó emberre gondolni.
Milyen feltételeknek kell teljesülni ahhoz, hogy egy ilyen ember szóba jöhessen nálatok partnerként?
Nekem volt 130 és 150 kilós pasim is, igaz majdnem 2 méteresek voltak😂. Ők dobtak engem 2-3 hónap után. Engem nem zavart a súlyuk.
A férjem 110-120kg közt ingázik, már évek óta. 190cm. Az én szerelmem nem testsúlyfüggő. A kilóitól függetlenül imádom, szeretem őt. 90kg volt mikor összejöttünk, 12 éve. Akkor is beleszerettem volna, ha így, nehezebben ismerem meg.
Persze azért van egy lélektani határ. Ha már mozogni , dolgozni sem tudna a feleslegtől, az más helyzet. Ott pl a megélhetésünk is gond lenne, mivel èn egyedül nem keresek annyit, hogy ketten megèljünk belőle.
Ha löttyetten kövér, akkor semmiképp.
N30
Cuki macik!
Egyébként jó személyiség, és megfelelő egzisztencia!
Megjegyzes: ezt egy vékony/sportos pasitól is ugyanúgy elvárom
Bírom az ilyen kamu megtévesztő válaszokat!
Valójában 1000 túlsúlyos férfiből - maximum 2-3 nak jut átlag nő partner. A többi vagy egyedül van vagy szinten koverkes nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!