Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tragikus, hogy ez a sok potenciális gyerek megint egy zsebkendőben végzi? Mit lehetne tenni ez ellen?
Gyakorlatilag egy tömeggyilkosság történik, egyedül én az emberiség összlétszámát sok százszorosan meghaladó számú kiscsávót dobtam már ki a szemétbe, húztam le a vécén stb. magányos életem során.
Vajon van olyan hölgy, aki átérzi ennek a tragédiáját, és szívesen párosodna velem azért, hogy ez a vigasztalanul értelmetlen áldozatsorozat megszakadjon végre?
Vagy ha nem erre, akkor mire hivatkozzak, ha próbálnék rábeszélni egy hölgyet a párzásra? Ti olyan okosak vagytok, adjatok jó ötleteket, érveket, indokokat!
Te teljesen bolond vagy.
Vagy mit szeretnél, hogy naponta különböző nőkkel feküdj le, hogy egyetlen egy csepp sperma se legyen elpazarolva? Amíg te a nőkre tenyészállatként gondolsz, jogosan rád se néznek és nagyon helyes, hogy nem szaporodsz. A jövőben párral kevesebb idióta lesz, mert ilyen gondolkodással nem tudnál érdemben felnevelni egyetlen gyereket se.
Természetes szelekció történik, és te gyengének bizonyultál.
A te egy üritésednél is 40től 360 millió hímivarsejt jön ki.
Ebből EGY termékenyíti meg a petesejtet.
Statisztikailag teljesen mindegy, hogy hova üritesz, igyis ugyis gyilkos vagy.
Legjobb megoldás a heréid eltávolítása lenne, akkor nem gyilkolnál annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!