Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nők, lányok! Randiznátok, járnátok-e kövér férfival? Lehet-e nálatok potenciális jelölt egy túlsúlyos férfi akár komoly, akár laza kapcsolatra?
Nem szexi aputestű pasira gondolok cuki kis zsírpárnával, hanem tényleg kövér férfira, persze nem kell szélsőségesen elhízott, lépni sem tudó emberre gondolni.
Milyen feltételeknek kell teljesülni ahhoz, hogy egy ilyen ember szóba jöhessen nálatok partnerként?
Alapvtően nem taszít a túlsúly, de azért nem mindegy, hogy milyen a kövérségnek a mértéke... azért az a szint, ami már nem vonzó, sajnos vagy nem sajnos, nálam nem a "meg tudja-e emelni a popóját vagy sem" kérdésnél válik el... hanem pl. ha a nadrág / öv felett körbe durván buggyan a háj, az nem vonzó nekem... meg az sem, amikor a túlsúly 100%-ban a hastájékon jelenik meg.
Volt amúgy túlsúlyos (aputestnél látványosan több túlsúllyal rendelkező) párom, szerettem, tetszett is.
Szia!
En szemely szerint nem ugrok ezert. Volt mar egy ilyen kapcsolatban reszem, es ott dobbentem ra ugy igazan, hogy nekem a tulsuly nagyon riaszto dolog egy kapcsolatban. Termeszetesen ez is amugy egyeni preferencia kerdese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!