Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy átlagos nő számára egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos nő számára egy számára nem vonzó férfi nem több potenciális fenyegetésnél?

Figyelt kérdés

Míg egy átlag férfi számára egy random nő általában lehetőséget jelent a szemében, addig egy nő számára láthatóan sokkal terhesebb azon férfiak léte akik nem vonzzák őket. Állandóan a tőlük való félelemről papolnak, mintha minden bűncselekményt ronda férfiak követnének el.

A nők számára teher a nem vonzó férfiak léte?

Sok levegőt szívnak el tőlük?

júl. 6. 23:43
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Csak a beteg nők számára.
júl. 6. 23:55
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

Azoknál a férfiaknál akik szemmel láthatóan agresszívek,erthetetlenek és hiába mondom a nemet,nem értik,igen.

Amúgy nem

júl. 7. 05:07
 3/6 anonim ***** válasza:
81%

Az a ronda férfi teher aki nem veszi a lapot hogy ne udvaroljon mert nincs esélye és ezért full kellemetlen szituációkba kerülsz miatta.

Az a férfi fenyegető aki a konkrét nemet sem érti vagy egyenesen ajtostul ront a házba. Nem egy atomfizika..

júl. 7. 05:43
 4/6 anonim ***** válasza:
22%

Amikor szakítottam a barátommal es senkim nem volt és rámnyomult a hordohasu 40 es beszállito ürge a cégnél, csak azt éreztem hogy idáig le vagyok süllyedve hogy ilyenek mernek hozzám érni bepróbálkozni?

Hogy hihetik magukat velem egyenlőnek?

júl. 7. 07:23
 5/6 anonim ***** válasza:
11%

Aztán persze lett egy helyes sikeres korban is hozzám illő barátom, remélem akkor elgondolkodott magán.

Ezeket a leánytiprokat, meg "gyerekmegrontókat", meg perverzeket szerintem lángszóróval kéne irtani mikozben nem egy esetben a hozzájuk való párjuk meg ott van parlagon. Ott kéne helyt állni.

júl. 7. 07:26
 6/6 anonim ***** válasza:
36%

Ronda férfiként fenyegetést jelentesz a társadalomra, akkor is, ha te vagy a leg nyúlszívűbb,legbékésebb fazon.

Egyszerűen a holdudvar hatás így működik. Rádnéznek, ronda vagy, egyből jön is a többi dolog amit ehhez társítanak: biztosan agresszív, megkeseredett, antiszociális, buta, tanulatlan, szar munkát végző, alkoholista (vagy bármilyen függőséggel küzdő) stb. vagy.

Sajnos így működik az emberi agy, ez is egyfajta védő mechanizmus. A genetikailag selejt embereket a társadalom kiveti magából.

júl. 8. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!