Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért futamodnak meg a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért futamodnak meg a férfiak az ismerkedés során, ha megtudják a végzettségeimet?

Figyelt kérdés
Fontosnak tartottam a tanulást, hogy minél sokrétűbb tudásra tegyek szert, ha esetleg az A terv nem jönne be, akkor legyen B és C tervem is. Jogász, közgazdász és edző vagyok, legalábbis ezekről a területekről van diplomám. Emellett van még egy mérlegképes könyvelői, valamint egy ingatlanközvetítői végzettségem is. Ügyvédként dolgozom, de a többi területen összegyűjtött ismereteimet is tudom kamatoztatni. Azt tapasztalatom, hogy ismerkedés során, ha szóba kerül a végzettségem, akkor megijednek tőlem a férfiak, pedig nem vágok fel vele, csak tényszerűen közlöm, ha felmerül ez a kérdés. Nem várom el, hogy a jövendőbelimnek is ennyi papírja legyen, sőt, az sem zavar, ha csak érettségivel rendelkezik. 35+ korosztályról beszélek.

nov. 18. 14:00
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem vagy öntelt. De attól még a férfiak tarthatnak annak (és nem pont az iskoláid miatt). Azt is írtam, hogy lehet nincs meg a plusz és inkább másokkal kezdenek kapcsolatba. De egyébként kizárólag a végzettségedre fogni a lepattintásokat eléggé nagyképűen hangzik...
nov. 18. 14:29
 12/41 anonim ***** válasza:
39%
Ne haragudj de én ezt nem hiszem el.
nov. 18. 14:36
 13/41 A kérdező kommentje:
Természetes, hogy nem lehetek mindenkinek az esete, valakit nem fog meg élőben a stílusom, vagy külsőre nem vagyok zsánere, ezzel semmi gond nincs. Számtalanszor megtörtént már velem, hogy jól elbeszélgetünk egymással, majd a végzettségemre terelődik a szó, utána bármilyen mondvacsinált indokkal véget vetnek a találkozónak, vagy nem keresnek többet. Egy férfi volt, aki nyíltan megmondta, hogy kevésnek érezné magát mellettem, pedig neki is kifejezetten kihangsúlyoztam, hogy nincsenek végzettségbeli elvárásaim felé, az a lényeg, hogy jól el tudjuk beszélgetni, az meg nem diploma függvénye.
nov. 18. 14:37
 14/41 anonim ***** válasza:
64%
Szia, milyen férfit keresel? 37F
nov. 18. 14:40
 15/41 retektorta ***** válasza:
17%
Utáljuk az ingatlanközvetítőket.
nov. 18. 15:15
 16/41 anonim ***** válasza:
78%
De látod tapasztaltad hiába mondod hogy nincs ilyen elvárásod a másikkal kapcsolatban nem fogják elhinni. Ha ilyen pasival ismerkednék nekem az jönne le hogy egy okostojás és akármit is teszek mindig megszól majd mindent hogy ez nem jó az nem jó. Beleszól majd abba hol dolgozok mennyit keresek tanuljak jobb szakmát stb. Szóval lehet nem várod el hogy másnak is jól fizető szakmája legyen de ez idővel ki fog különbözni ha mondjuk a másik csak minimálbéres. Nem engedheti meg magának azt amit te duplán vagy triplán. Nem mindenki tud ezekben megegyezni.
nov. 18. 15:32
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű ez a dolog.

A nők nem szeretik az alacsony pasikat (én is az vagyok, mielőtt valaki magára venné) - nem tudnak rájuk férfiként tekinteni (volt nő, aki ezt meg is mondta - nem haragudtam érte). Ez fordítva is így van: a férfiakra is jellemző, hogy nem járnak náluk magasabb nővel: nem érzik magukat férfiasnak mellettük.

Na most, ez nem csak a fizikai tulajdonságokkal van így. Ha egy férfi alulképzettebb, kevesebbet keres, stb., mint egy nő, akkor úgy érzi, hogy ő nem tud mit adni a másiknak, nem üti meg a lécet, nincs rá szükség. És őszintén szólva a nő is valószínűleg így gondolkodik. Nem véletlen, hogy a hasonló kaliberű emberek állnak össze.

Természetesen mindig vannak kivételek, de nagy általánosságban az élet bizony így működik.

F

nov. 18. 15:36
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hiszem hogy a végzettséged miatt dobnak téged. Ennyire egyszerű a válasz!
nov. 18. 15:46
 19/41 anonim ***** válasza:
47%
hu mekkorát büfögtem more
nov. 18. 16:44
 20/41 anonim ***** válasza:
45%

Próbáltad már, hogy csak annyit mondasz, hogy ügyvéd vagy, jogot végeztél.

Ha ki van írva a dr a neved elé akkor ez nem lesz akkora meglepetés.

Később majd valamikor megemlíted, hogy van még más is, amikor már előrébb tartotok.

nov. 18. 16:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!