Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ghosting mióta ennyire elterjedt az online ismerkedésben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az utóbbi két hónapban újra letöltöttem a Tindert és belevágtam az ismerkedésbe. Használtam már az appot 2015-ben, akkor ezen keresztül sikerült párkapcsolatot találnom. Nem azt mondom, hogy akkoriban egy szuper élmény lett volna az online ismerkedés, viszont most mintha sokkal rosszabb lenne. Rengeteg emberrel sikerült már napokig elbeszélgetnem, mögöttem van már számos randevú is, viszont azt érzem, hogy nagyítóval kell keresni azokat, akik képesek normálisan megszakítani az ismerkedést. A héten egy harmadik randira mentem el, amit én személy szerint kellemesnek éreztem, az illető viszont teljesen felszívódott, pedig már Facebookon beszélgettünk… Nem egyedi eset, szinte minden ember ezt csinálja, ha pedig én írom le azt teljesen korrekt és kedves módon, hogy nem szeretnék tovább beszélgetni, akkor arra egy okét sem kapok válaszul. Nem tudom felfogni hogy ez mire jó és hogy miért csinálja ezt mindenki. Hozzátenném, nem tinédzserekről beszélünk, hanem 28-38-as korosztályról. Más is hasonlót tapasztal? Van erre valami megoldás, vagy korai jelek? Rettentően frusztrál hogy napokon keresztül beszélek valakivel, aki utána bármi indok nélkül felszívódik.

ma 15:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyjából már 10 éve találkoztam a jelenséggel. Gondolom volt már az előtt is ilyen csak akkor még nem volt neve.
ma 16:06
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Engem már élőben is ghostingoltak, kb. 2006 környékén, szóval nem új dolog ez.
ma 16:37
 3/8 anonim ***** válasza:

"teljesen korrekt és kedves módon, hogy nem szeretnék tovább beszélgetni"

szerintem onnantól kezdve hogy nem szeretnél tovább beszélgetni, teljesen érthetetlen ezt feldíszíteni amikor a szr aranybevonattal is csak szr marad. "Ne haragudj kedves nagyrabecsült x, de nem vagy szimpatikus", vagy hogyan? Mondjuk ha azt írod hogy ne haragudj de messze vagy, az még esetleg normális, de akkor meg nem azt írnád hogy nem akarsz beszélgetni, hanem azt hogy esetleg távoli ismerősök lehettek ha van valami írjon nyugodtan de mint ismerkedés nem reális.

ma 16:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem ha valakinek leírom, hogy ne haragudjon, de az eddigiek alapján nem gondolom kettőnket kompatibilisnek, viszont sok sikert kívánok a pártaláláshoz, azért annyi válasz elvárható lenne hogy “szia, megértem, viszont”. Ez viszont inkább alapvető illem lenne azt gondolom, nem is legfőképpen ezekkel a helyzetekkel van problémám. Az bánt és idegesít, hogy valakivel látszólag nagyon egymásra hangolva beszélgetünk, esetleg randira is elmegyünk, majd köddé válik. Ezt nem tudom megérteni. Idáig csak két ember zárta le korrekt módon az ismerkedést.
ma 17:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálam már 52 éves pasi is ghostingolt. 🤣
ma 17:39
 6/8 anonim ***** válasza:

"nem gondolom kettőnket kompatibilisnek"

külsődön van valami ami ronda

rondának tartalak egyben

nem vagy vonzó

hülye vagy hozzám

túl ilyen vagy olyan vagy amolyan vagy

biztos örül neki

Minek fárasztod magad ezzel? Ha eddig normális voltál vele, arra fog emlékezni addig a 2 hétig míg totál el nem felejt, amúgy meg nem mindegy hogy mit írogatsz?

Ha már barátok vagytok az más, de ha csak a nő kellett, vagy pasi, akkor minek kiírni neki hogy nem jön be?

ma 17:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Én a 35-43 korosztály férfiakat nézem, simán ghostingolnak.

Ez van, ez benne van a pakliban.

ma 18:22
 8/8 A kérdező kommentje:
“Minek kiírni neki hogy nem jön be?” Talán azért hogy emberi módjára lezárjam a beszélgetést..? Nyilván ezer dolog lehet, ami miatt az ember azt érzi, hogy nem szeretne már a másikkal beszélni. Ilyenkor szerintem sokkal egyenesebb megmondani, hogy nem akarod folytatni az ismerkedést mint szó nélkül passzívvá válni és nem visszaírni a másiknak. Nem értem húzni a másik idejét meg nézegetni hogy még napok múlva is ír azt remélve hogy majd válaszolsz mivel jobb? Így is, úgy is az lesz a vége hogy nem és attól hogy ghostingolom még ugyanúgy nem fog neki örülni és őrlődhet azon, hogy vajon miért nem akarok beszélni tovább. Ehelyett azt hiszem sokkal jobb nem játszani a másik idejével és simán elválni mint két felnőtt, kommunikációra képes ember.
ma 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!