Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi marad otthon háztartásbelinek. A nő meg keresi a milliókat?
Hol találhatok ilyen nőt. Legyen lakása , autója, keresen minimum 1,5 milliót! Legyen csinos vékony! Én meg ott takarítók , mosok és meg főzök 1-1 nap. A többi nap eszünk étteremben. Hozza a milliókat az asszony!
Kettősmérce igaz? Mert fordítva ezt várnátok el!
61
Látod csak kibújt a szög nálad is a zsákból. Hogy átlag felettinek kell lenni valamiben. Nem jó az aki mindenben átlagos.
Szomorú és pont ez a probléma gyökere. És akkor aki ebben él és zavarja, kiszeretné beszélni magából a sérelmeit? Elsőnek jön a mellébeszélés hogy csak kepzelődik az “incel” aztán utána csak igazolást nyer a feltételezése.
De az nem átlag.
Ez olyan mintha nekem 20 cm a farkam és elkezdeném hajtogatni valahol hogy ez az átlag! Mikor szerintem 13 -15 cm az.
Ha az átlagnak veszed te is hogy a férfinek
- van diplomája
180 cm kb és 70 kg
- van saját lakása meg autója
- meg keres laza 700 ezret
Akkor igazad van ! Átlag alatti vagyok.
Technikailag a 180 az 4 cm-rel van az átlag férfi magasság fölött, szóval azért annyira nem kiemelkedő.
A 180-as magassághoz bőven jó a 80 kiló, ha nem plöttsedt zsír az egész.
A 700-as fizu már azért nem az átlag, de a 400 szerintem se megugorhatatlan (400-500 ezer közt meg màr a többség elégedett lenne a párja fizetésével, hacsak ő maga nem keres sokkal jobban)
A diploma is az a kategória, hogy lassan mindenkinek van, akinek egy érettségit sikerült összehozni vállalható szinten.
Saját lakás 40 körül reális 30 körül a többség bőven boldog azzal is, ha önállóan tartasz fent egy albérletet, az alatt a lakótárs is rendben van a többségnek.
Az autó, de minimum a jogsi valóban elvárás sokaknál, ha nem Budapesti vagy.
Ha ezek közül egy se megy, akkor a valóságban nem átlagos vagy, hanem az alatt hozod a szintet.
Persze, nem mindegy hol nézzük. Az ismerősi körömben átlag alatt lennél, egy borsodi zsákfaluban nem.
Azért ne felejtsük el, hogy ez Magyarország.
Itt átlag felett kell kaparni, hogy az átlag nagy nehezen meglegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!