Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfi marad otthon háztartásbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi marad otthon háztartásbelinek. A nő meg keresi a milliókat?

Figyelt kérdés

Hol találhatok ilyen nőt. Legyen lakása , autója, keresen minimum 1,5 milliót! Legyen csinos vékony! Én meg ott takarítók , mosok és meg főzök 1-1 nap. A többi nap eszünk étteremben. Hozza a milliókat az asszony!

Kettősmérce igaz? Mert fordítva ezt várnátok el!

nov. 16. 10:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
82%
Persze, láttam villódzni a számokat, amikor ismerkedtünk. De pont ez az, hogy nem kell minden feltételt teljesíteni, de egy-egy más sokat segít. Pl. nem kövérnek lenni elég alap vagy diplomát szerezni se egy nagy kunszt. És igen, ha abszolút semmi nincs, (mondjuk a 700 túlzás de egy 400as kereset már szintén nem nagy dolog) akkor először dolgozz magadon, vagy keress átlag alatti nőket.
nov. 17. 07:53
 62/71 A kérdező kommentje:

61

Látod csak kibújt a szög nálad is a zsákból. Hogy átlag felettinek kell lenni valamiben. Nem jó az aki mindenben átlagos.

Szomorú és pont ez a probléma gyökere. És akkor aki ebben él és zavarja, kiszeretné beszélni magából a sérelmeit? Elsőnek jön a mellébeszélés hogy csak kepzelődik az “incel” aztán utána csak igazolást nyer a feltételezése.

nov. 17. 08:00
 63/71 anonim ***** válasza:
Abban tévedsz, hogy ez tényleg az átlag és nem átlag feletti. Legalább az egyik feltétel-
nov. 17. 08:19
 64/71 anonim ***** válasza:
*Az az átlag, ha legalább valamiben egy kicsit jó vagy. Valamiben egy kicsit kiemelkedő.
nov. 17. 08:27
 65/71 A kérdező kommentje:

De az nem átlag.

Ez olyan mintha nekem 20 cm a farkam és elkezdeném hajtogatni valahol hogy ez az átlag! Mikor szerintem 13 -15 cm az.

nov. 17. 08:30
 66/71 anonim ***** válasza:
Akkor nekem ez a szintem, találtam is nekem megfelelőt. Neked máshol van a szinted, biztos ott is leeht nőket találni.
nov. 17. 08:37
 67/71 anonim ***** válasza:

Ha az átlagnak veszed te is hogy a férfinek

- van diplomája

180 cm kb és 70 kg

- van saját lakása meg autója

- meg keres laza 700 ezret

Akkor igazad van ! Átlag alatti vagyok.

Technikailag a 180 az 4 cm-rel van az átlag férfi magasság fölött, szóval azért annyira nem kiemelkedő.

A 180-as magassághoz bőven jó a 80 kiló, ha nem plöttsedt zsír az egész.

A 700-as fizu már azért nem az átlag, de a 400 szerintem se megugorhatatlan (400-500 ezer közt meg màr a többség elégedett lenne a párja fizetésével, hacsak ő maga nem keres sokkal jobban)

A diploma is az a kategória, hogy lassan mindenkinek van, akinek egy érettségit sikerült összehozni vállalható szinten.

Saját lakás 40 körül reális 30 körül a többség bőven boldog azzal is, ha önállóan tartasz fent egy albérletet, az alatt a lakótárs is rendben van a többségnek.

Az autó, de minimum a jogsi valóban elvárás sokaknál, ha nem Budapesti vagy.

Ha ezek közül egy se megy, akkor a valóságban nem átlagos vagy, hanem az alatt hozod a szintet.

Persze, nem mindegy hol nézzük. Az ismerősi körömben átlag alatt lennél, egy borsodi zsákfaluban nem.

nov. 17. 10:27
 68/71 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne felejtsük el, hogy ez Magyarország.

Itt átlag felett kell kaparni, hogy az átlag nagy nehezen meglegyen.

nov. 17. 10:31
 69/71 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a gyereket is 9 hónapig a szíved alatt hordod vállalva, hogy nem ihatsz alkoholt és korlátozva vagy, a végén nehezen mozogsz és a random rosszulléteket, ahogy a szülést is bevállalod és persze szoptatni fogod a picit. Felkelsz ezért éjszaka is 2-3 óránként, tisztába rakod naponta több tucatszor, vigyázol rá és zárójelbe rakod a gyerek miatt magad az elkövetkező 18 évre.
nov. 20. 19:34
 70/71 anonim ***** válasza:
78%
Első nap összekakálnád magad a házimunkától, fingcelke! 😂😂😂😂
nov. 22. 04:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!