Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfi marad otthon háztartásbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi marad otthon háztartásbelinek. A nő meg keresi a milliókat?

Figyelt kérdés

Hol találhatok ilyen nőt. Legyen lakása , autója, keresen minimum 1,5 milliót! Legyen csinos vékony! Én meg ott takarítók , mosok és meg főzök 1-1 nap. A többi nap eszünk étteremben. Hozza a milliókat az asszony!

Kettősmérce igaz? Mert fordítva ezt várnátok el!

nov. 16. 10:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 A kérdező kommentje:

36

Hogy jellemeznéd a trógert ?

Mindenki az aki nem 20 diplomás / milliomos / magas beosztásban dolgozó férfi? Szóval minden tisztességesen dolgozó személy az akinek a fizetése mondjuk 700 ezer nettó alatti? Meg akarod sérteni a magyar férfi lakosság 80 % át?

nov. 16. 18:02
 42/71 anonim ***** válasza:
Hát akkor az te vagy. Egészségedre, hogyha neked ez jó. Nekem fontosabb az, hogy a férjem pihenjen valamennyit, mert a munkaeszköze az autó. Jön megy az országban. Szerintem (de lehet megint én vagyok a hülye) nem árt a pihenés, ha az ember vezet. Tudom, mert én is vezethetnek a városban, és ahogyan vezetnek az emberek az nagyon durva. Nem figyel egy pillanatra és ott a baleset. Nos, én baleseti sürgősségin dolgoztam. Láttam kis balesetben is ahogyan kiloccsant az ember agya. Van egy gyerekünk, szeretném, ha annak a gyereknek egy jó darabig apja is lenne. Így én nem várom el azt tőle még a jelenlegi egészségügyi állapotom ellenére sem, hogy ő vigye a háztartást. De most pl azért tudok neked ilyen hosszan írni, mert ő foglalkozik a gyerekkel reggel óta. Én ma csak szinte pihenek. Vannak ilyen napjaink, de kevés. Anyagi helyzetünk miatt ez sajnos nem megengedett jelenleg. És tudod, valahogy be kell fizetni a számlákat és valahogy ki kell fizetni a boltban a kaját. Mert bizony én főzök. Nem mocsok kaját eszünk, de ez pl a betegségem miatt is van, mert nem ehetek nagyon rendelt kaját. Kénytelen vagyok főzni. A két éves gyerekkel még nem könnyű. Ő az aki már értelmes, jön megy pakol, de még annyira nem, hogy ne csináljon hülyeségeket. Pl ne másszon fel a tv állványra és a szekrényre. Figyelni kell rá és nagyon fárasztó. Nem tudok leülni egy kávét se meginni nyugiban. Ez egyszerűen nem így működik, ahogyan te azt gondolod. És igen, nekem kissé rosszul esett, hogy tudom milyen itthon lenni, mennyi meló és akkor olvasom, hogy csak 3 óra. Akkor néztem, hogy ja, persze. Én 6 óra munkában is ugyanúgy főznék a családomra, de nyilván akkor a férjemnek is ki kell vennie a részét az egyéb háztartási teendőkben, még ha az nem is a főzés. Én is úgy gondolom, hogy az 50-50 a korrekt, ha mindkét fél dolgozik. Na, de ha csak az egyik fél dolgozik (a kérdésed témája erre vonatkozik), a másik otthon van akkor nem tartom fairnek, hogy aki dolgozik, arra még lőcsöljek házimunkát, mikor én meg itthon vagyok és meg tudom csinálni.
nov. 16. 18:04
 43/71 anonim ***** válasza:
100%

Haladjunk már a korral ember!

Ha mindkettő dolgozik, mindketten ugyanannyit kell beletenniük otthon is. Mindkettőnek ugyanolyan joga van szórakozni, pihenni.

Ha gyerek van, ugyanannyira kivenni a részét belőle, hiszen a gyerek nem csak a nőé! Benne volt a pali is, akkor tessék csak rendezni mindent ugyanúgy, mint egy nő.

Persze, könnyebb a fotelben dögleni meló után.

De a nő 0-24- ben dolgozik akkor is, ha nincs fizetett állása, de van gyerek otthon. Akkor viszont tessék már megfogni a munka végét otthon, ha hazaér a férj, és apukának lenni. Hozzásegíteni egy kis pihenéshez a nőt, mert k.va gyorsan baj lesz belőle, ha nem.

Természetesen a nő tűrni fog valameddig, de nem kell a sok váláson csodálkozni, ha a gyerekek végre felnőttek, és megunja a csicska életet. Nem kell még egy gyerek a kicsik mellé, aki csak a tökeit vakargatja meló után.

nov. 16. 18:05
 44/71 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem sehol nem találhatsz ilyen nőt. Sőt, az ideírt válaszaid alapján még átlagosat se.
nov. 16. 18:11
 45/71 A kérdező kommentje:

42

Leírásod alapján veled semmi gondom. Te tényleg mindent megteszel anyaként.

Viszont vannak olyan nők is akik tényleg csak szórakoznak. A legjobb gyerekkori barátom még 19 évesen összejött egy olyan nővel aki 13 évig a nyakán élt. Szült 2 gyereket, de az egyikről később apasagi vizsgálattal kiderült hogy nem is a barátom az apja. A csaj nem volt hajlandó sose munkát keresni. Ugyan a főzést csinálta és egy panel lakásról volt szó (ami nyilván a baráté) és ott néha napján takarított . De a napi programja hogy a kanapén nézte a tv-t napközben. El is hízott a csaj vagy 100 kgra. Szóval van olyan nő is aki valóban erre utazik hogy ingyen legyen tartva. Ne keljen dolgozni és még otthon sem. A gyerekeket azóta az nagyszülők nevelik, szakítottak és a csajnak van egy új szamár palija aki most ingyen tartja.

nov. 16. 18:17
 46/71 anonim ***** válasza:

20-as "Hidd el, én szívesebben járnék dolgozni, mert itthon lenni 0-24-es munka."

Miért nem mész el dolgozni?

nov. 16. 18:42
 47/71 anonim ***** válasza:
100%
Leírtam, hogy beteg vagyok. Április óta lángol az autoimmun betegségem. Az alapbetegségem mellé társult egy rheumatoid arthritis és egy autoimmun májgyulladás is. Biológiai terápiát kapok annak reményében, hogy jobban legyek. Ezzel a betegséggel jelenleg annyira le vagyok gatyásodva, hogy nem tudok dolgozni menni. A gyereket nem adhatom közösségbe, mert a biológiai alapvetően is az immunrendszert gyengíti. Az állapotom még rosszabb lenne, ha a gyereket bölcsibe adnám és hozná haza a sok fertőzést. Sajnos most ez van.
nov. 16. 21:16
 48/71 anonim ***** válasza:
100%
Én szivesebben járnék el dolgozni, és osztanám meg az itthoni munkát. De mivel az élet ugy hozta, hogy a férjem vallalkozó lett, neki 12-14 órát kitesz a munka. Innentől kezdve, nekem marad a háztartás, gyerek körüli teendők. Mert ő ebből nem veszi ki a részét, (max játék a gyerekkel) és nyilván nem is várja el, hogy ezek mellett dolgozni is eljárjak. Szerintem ez a nehezebb. Dolgozni könnyebb volt.
nov. 16. 21:56
 49/71 anonim ***** válasza:
100%

Szomszéd hazban lakó családos anyumát, most bocsatották el a munkahelyéről, hónapok ota figyeltem...én mar rég a dilihazban lettem volna. De ő meg akarta mutatni, hogy egyszerre tudja nevelni a gyerekeket, ellátni a haztartást.... Férj, ott sem várta el, hogy dolgozzon, a nő akatta, 3 gyerek mellett. :/ Az idei tanévben, még nem volt olyan, hogy mind a 3 gyerek ment volna iskolába egész héten!

48as voltam

nov. 16. 21:59
 50/71 anonim ***** válasza:
85%

42

Maximákisan egyet értek. Háztartásbeliként, nyilván minden házimunka az én feladatom! Ha visszamegyek dolgozni, (ha 6-7 éves lesz a gyerek) akkor meg megosztjuk az itthoni munkát.

nov. 16. 22:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!