Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi marad otthon háztartásbelinek. A nő meg keresi a milliókat?
Hol találhatok ilyen nőt. Legyen lakása , autója, keresen minimum 1,5 milliót! Legyen csinos vékony! Én meg ott takarítók , mosok és meg főzök 1-1 nap. A többi nap eszünk étteremben. Hozza a milliókat az asszony!
Kettősmérce igaz? Mert fordítva ezt várnátok el!
36
Hogy jellemeznéd a trógert ?
Mindenki az aki nem 20 diplomás / milliomos / magas beosztásban dolgozó férfi? Szóval minden tisztességesen dolgozó személy az akinek a fizetése mondjuk 700 ezer nettó alatti? Meg akarod sérteni a magyar férfi lakosság 80 % át?
Haladjunk már a korral ember!
Ha mindkettő dolgozik, mindketten ugyanannyit kell beletenniük otthon is. Mindkettőnek ugyanolyan joga van szórakozni, pihenni.
Ha gyerek van, ugyanannyira kivenni a részét belőle, hiszen a gyerek nem csak a nőé! Benne volt a pali is, akkor tessék csak rendezni mindent ugyanúgy, mint egy nő.
Persze, könnyebb a fotelben dögleni meló után.
De a nő 0-24- ben dolgozik akkor is, ha nincs fizetett állása, de van gyerek otthon. Akkor viszont tessék már megfogni a munka végét otthon, ha hazaér a férj, és apukának lenni. Hozzásegíteni egy kis pihenéshez a nőt, mert k.va gyorsan baj lesz belőle, ha nem.
Természetesen a nő tűrni fog valameddig, de nem kell a sok váláson csodálkozni, ha a gyerekek végre felnőttek, és megunja a csicska életet. Nem kell még egy gyerek a kicsik mellé, aki csak a tökeit vakargatja meló után.
42
Leírásod alapján veled semmi gondom. Te tényleg mindent megteszel anyaként.
Viszont vannak olyan nők is akik tényleg csak szórakoznak. A legjobb gyerekkori barátom még 19 évesen összejött egy olyan nővel aki 13 évig a nyakán élt. Szült 2 gyereket, de az egyikről később apasagi vizsgálattal kiderült hogy nem is a barátom az apja. A csaj nem volt hajlandó sose munkát keresni. Ugyan a főzést csinálta és egy panel lakásról volt szó (ami nyilván a baráté) és ott néha napján takarított . De a napi programja hogy a kanapén nézte a tv-t napközben. El is hízott a csaj vagy 100 kgra. Szóval van olyan nő is aki valóban erre utazik hogy ingyen legyen tartva. Ne keljen dolgozni és még otthon sem. A gyerekeket azóta az nagyszülők nevelik, szakítottak és a csajnak van egy új szamár palija aki most ingyen tartja.
20-as "Hidd el, én szívesebben járnék dolgozni, mert itthon lenni 0-24-es munka."
Miért nem mész el dolgozni?
Szomszéd hazban lakó családos anyumát, most bocsatották el a munkahelyéről, hónapok ota figyeltem...én mar rég a dilihazban lettem volna. De ő meg akarta mutatni, hogy egyszerre tudja nevelni a gyerekeket, ellátni a haztartást.... Férj, ott sem várta el, hogy dolgozzon, a nő akatta, 3 gyerek mellett. :/ Az idei tanévben, még nem volt olyan, hogy mind a 3 gyerek ment volna iskolába egész héten!
48as voltam
42
Maximákisan egyet értek. Háztartásbeliként, nyilván minden házimunka az én feladatom! Ha visszamegyek dolgozni, (ha 6-7 éves lesz a gyerek) akkor meg megosztjuk az itthoni munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!