Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan párkapcsolatokról ahol a nő dolgozik és a férfi otthon van mint háztartásbeli?

Figyelt kérdés
2022. máj. 28. 10:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
11%
Csak olyat lattam eddig ahol a nőnek rendes munkája van, a pasinak semmi, de illegálisan seftel es tobbet visz haza mint a nő.
2022. máj. 28. 10:04
 2/13 anonim ***** válasza:
50%
*bűnöző pasiknál ilyen a felállas általában
2022. máj. 28. 10:04
 3/13 anonim ***** válasza:
88%

Akinek ez tetszik, csinálja.

Én semmilyen felállásban nem vagyok híve a háztartásbeli szerepkörnek.

2022. máj. 28. 10:08
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
ismerek jópár ilyen kapcsolatot de ott a férfi borzalmasan sok pénzt visz haza
2022. máj. 28. 10:08
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Az adott családnak kell eldönteni, hogy nekik mi a jó, így azt gondolom, hogy nekem az ég adta világon semmi közöm hozzá, hogy hogyan élik az életüket. Véleményem persze van: senki ne okoskodjon más életébe, mert azt az életet éli és kívülről marha könnyű megítélni valamit, de az csak a felszín. Mindenki foglalkozzon a saját életével 😉
2022. máj. 28. 10:10
 6/13 anonim ***** válasza:
71%
Néhány éven belül a nő kiszeret a férfiból és már nem fog tudni rá férfiként tekinteni. Megcsalja, szétmennek, stb.
2022. máj. 28. 10:11
 7/13 anonim ***** válasza:
41%
Nem igazán tudnék rá férfiként nezni...
2022. máj. 28. 10:14
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Semmi. Miért ne maradhatna otthon a férfi?

Velem is apám volt otthon, mert súlyos szívbeteg volt, emiatt rokkant nyugdíjas, és mellé a végzettsége szakmunkás, tehát nem igazán tudott volna dolgozni. Anyagilag is sokkal jobban megérte, hogy engem lehetett mindig hozni-vinni, meg volt, aki főzött, takarított, mintha feketén elment volna valami kulimunkára.

Amúgy nagyon apás voltam, emiatt nagyon élveztem.

2022. máj. 28. 10:20
 9/13 anonim ***** válasza:

"Nem igazán tudnék rá férfiként nezni..."

De ha a nő marad otthon a gyerekkel, akkor rövid időn belül jön ide picsogni, hogy elege van abból, hogy a férje állandóan dolgozik és nincs velük otthon. Semmi nem jó 😀

2022. máj. 28. 10:27
 10/13 A kérdező kommentje:

"Nem igazán tudnék rá férfiként nezni..."

Attól férfi egy férfi, hogy halálra dolgozza magát és keresse a nőnek a pénzt, aztán csodálkozik hogy előbb meghalnak ugyanis a munka az bizony stresszel jár és hát ami korai halálozással

2022. máj. 28. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!