Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfi marad otthon háztartásbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi marad otthon háztartásbelinek. A nő meg keresi a milliókat?

Figyelt kérdés

Hol találhatok ilyen nőt. Legyen lakása , autója, keresen minimum 1,5 milliót! Legyen csinos vékony! Én meg ott takarítók , mosok és meg főzök 1-1 nap. A többi nap eszünk étteremben. Hozza a milliókat az asszony!

Kettősmérce igaz? Mert fordítva ezt várnátok el!

ma 10:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%

Én tök benne lennék!

De!

Te csinálsz MINDENT. en csak meló. De olyan ferfi, aki ebben valoban benne lenne, nem letezik

ma 11:49
 12/21 anonim ***** válasza:
71%

A legutolsó a családimban, aki háztartásbeliként otthon maradt, az a dédnagyanyám volt. A többi generációk mind dolgoztak.

Ilyen hülyeségekre vered a farkad?

ma 11:52
 13/21 anonim ***** válasza:
61%
Ha nem nézel ki úgy, mint Alain Delon fiatalon akkor sehol se találsz ilyen nőt
ma 11:58
 14/21 anonim ***** válasza:
58%
9- es tökéletesen leírta a másik oldalról!
ma 11:59
 15/21 anonim ***** válasza:
10%
Ez csak fordítva elvárható, beszoptad kérdező, hehehehehehehe :D :P ;) ^^
ma 12:02
 16/21 anonim ***** válasza:
58%
15 - Elvárható? Nem.
ma 12:03
 17/21 anonim ***** válasza:
13%

16.

A magas fizetés azért elvárás szokott lenni. Lásd csak gyakorin a válaszokat. Ha levonom a troll, incel, bohóc válaszokat, akkor is ilyen aranyköpések vannak, hogy "a havi 500 nettó az semmi" (az ország nagyrésze nagyot nevethet ezen a kommenten, mert eleve kevesen keresnek ennyit, különösen vidéken), "egy férfi minimum 800 ezres havi bevétellel rendelkezzen" stb.

ma 12:08
 18/21 anonim ***** válasza:
56%

17

Pedig 500 az semmi manapság! Barhol fizetnek annyit, ha van legalabb angol tudasod

ma 12:10
 19/21 anonim ***** válasza:
45%

Miért olyan hihetetlen, hogy nem mindenki nyomorog minimálbéren?

Szerinted mennyit keres egy villamosvezető? Vagy egy gépbeállító-karbantartó? Mit gondolsz, mennyi az órabére egy asztalosnak vagy villanyszerelőnek?

Igen, tudjuk, hogy egy gyárban ennyit nem fogsz megkeresni a szalag mellett, meg hamburgert forgatva se. Az ország szégyene, hogy egy ápoló, tanár, közalkalmazottak többsége szintén csak álmodozhat erről. De aki egy kicsit is ért a szakmájához, és feljebb tud jutni, az többet fog keresni. Aki beszél bármilyen nyelvet, az is, csak ugye külföldön.

Aki annyira képes, hogy postásként körbetolja a faluban a biciklit, aztán támasztja a pultot a kocsmában, az meg tényleg jobb, ha nem vállal gyereket. Ugyanis a gyerek nem fog fizetés előtt engedélyt kérni, hogy arcüreggyulladást kapjon, vagy kiszakítsa a gatyáját.

ma 12:17
 20/21 anonim ***** válasza:
87%

Te nagyon el vagy tévedve. Nem kezdem el ecsetelni, hogy a legtöbb nő nem csinálja ezt, nem is tudja megcsinálni és jószerivel nem is akarja. Én is ilyen vagyok. Viszont egy kisgyerekkel (nem többel, csak eggyel!) rohadtul nem három óra, hanem 24. Minden nap. Nincsen szabadság, nincsen szünet. Itthon vagyok a 2 éves gyerekünkkel. Reggel nyolckor felkelünk, reggeli. Rendbe teszem a konyhát - kipakolom, bepakolom a mosogatógépet, elmosogatom azokat amiket nem lehet gépben mosni. Délelőtt el kell menni sétálni, vásárolni, henteshez, utána egy óra játszótér minimum, hogy aludjon egy jót délután. Délben ebéd aztán egy körül alvás. Én akkor állok neki főzni ami kb 1-2 óra függően attól, hogy mit főzök. Mire végzek a főzéssel, felébred a gyerek. Uzsonna. Addig amíg eszik rendbe teszem a konyhát a főzés után. Konyhapult lemosása, fertőtlenítése, ha nyers hússal dolgoztam. Elmosogatom azt amit a mosogatógépbe nem tudok bepakolni. Délután 3-6 között játék a gyerekkel, mese nézéshez van kedve, akkor lehet felmosni, porszívózni, esetleg plusz házimunkát megcsinálni (pl mosás, hajtogatás). Arról nem is beszélve, hogy egy két éves gyerekre folyamatosan figyelni kell és folyamatosan pakolni utána. Este hatkor vacsora, addig ismét jàték a gyerekkel. Hétkor fürdés, apuka este nyolcra haza ér. Apa idő van kilencig. Addig én is eszek egy pár falatot, megfürdök, rendet rakok. Kilenckor jó éjt puszi, rakom a gyereket lefelé aludni. Összepakolom a lakást, bepakolom a mosogatógépet. Adok enni a kutyának, kicserélem a vizét. Elindítom a mosogatógépet is este tízkor. Mire lefekszek aludni, addigra van fél 11 is. Ha pedig S gyereknek fáj a hasa, foga, nyűgös, van hogy éjszaka 3-5 alkalommal is fel kell kelni hozzá. 2 óránként felébreszt. Pelenka csere, kis tej cumisüvegbe, szellőztetés, hogy visszaaludjon. Most is csak azért tudok telefonozni, mert a férjem ma nem dolgozik és ilyenkor van egy kis énidőm, de ez havonta pár alkalommal fordul elő.

Szóval miről is dumálsz? Szeretném tudni, mert rohadtul nem 3 óra az egész napom és nem a plázában költöm a férjemmel a megkeresett pénzt. Nagyon el vagy tévedve. Hidd el, én szívesebben járnék dolgozni, mert itthon lenni 0-24-es munka. Nincsen alvás, pihenés, enni is akkor tudok amikor az időm engedi. Ja és nincsen fizetésem, szabim sincs, táppénzre se tudok elmenni. Szeretem az ilyen mindenttudó csírákat, mint a kérdező. Fingod sincsen az egészről.

ma 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!