Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfi marad otthon háztartásbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi marad otthon háztartásbelinek. A nő meg keresi a milliókat?

Figyelt kérdés

Hol találhatok ilyen nőt. Legyen lakása , autója, keresen minimum 1,5 milliót! Legyen csinos vékony! Én meg ott takarítók , mosok és meg főzök 1-1 nap. A többi nap eszünk étteremben. Hozza a milliókat az asszony!

Kettősmérce igaz? Mert fordítva ezt várnátok el!

ma 10:52
1 2
 1/20 anonim válasza:
91%
Nem látok ebben kettősmércét. Miért ne várhatnád ezt el? Szíved joga! Az hogy, teljesül is e, az más kérdés. Ugyanez a másik oldalról.
ma 10:55
 2/20 A kérdező kommentje:
Én vállalom hogy 3 óra alatt rendben tartom a lakást. Aztán tvzek , elmegyek akárhová. Költöm az asszony pénzét! Nekünk miért nem lehet ezt? 10 mai felfogású nőből , 8! Ezt szeretné! Neki ne keljen munkahelyre menni. Férfi tartsa el
ma 10:59
 3/20 anonim ***** válasza:
79%
Szép álmokat.
ma 10:59
 4/20 anonim ***** válasza:
78%

Én speciel biztos nem ezt várom el. Mondjuk háztartásbeli se lennék, ahogy a legtöbb nő sem, akit ismerek.

Hol találkozol tömegesen ezzel az elvárással?

ma 11:00
 5/20 anonim ***** válasza:
68%

Léteznek ilyen párok, én is ismerek ilyet, de nyilván nem ők vannak többségben.

Nincs itt semmilyen kettősmérce, egyszerűen meg kell találnod a hozzád illő partnert. Ez kinek könnyebb, kinek nehezebb.

"10 mai felfogású nőből , 8"

Ugye tisztában vagy azzal, hogy ötven évvel ezelőttig az volt az alapvető, hogy a férfi dolgozik és tartja el a háztartást, míg a nő vezeti és rendben tartja azt? Ez nem egy mai dolog.

ma 11:01
 6/20 anonim válasza:
73%

De miért ne lehetne? Senki nem tiltja.

Ezeket az adatokat honnan szeditek? Mert ha nincs rá kutatás, csak hasra ütés szerű, akkor komolytalan állítás.

Amúgy kinek mi köze a másik elvárásához? És ha ezt akarja és talál is hozzá valakit? Ő dolguk.

ma 11:01
 7/20 anonim ***** válasza:
51%
Jézusom már. Hisztirohamot kaptál??
ma 11:03
 8/20 anonim ***** válasza:
62%

2. De ez nem igaz!

Millió kérdés volt már itt arról, hogy ki szeretne háztartásbeli lenni.

A válaszok min. 90%-a mindig az a nők részéről, hogy NEM.

Akiknél ez meg működik, arra felesleges irigynek lenned!

ma 11:24
 9/20 anonim ***** válasza:
72%

Én benne vagyok!

De:

[link]

-minimum így nézel ki

-minimum 18 centis a farkad, betonkemény erekcióval, bárhol, bármikor

-tudsz egész este nyalni, mesterien természetesen

-tudsz egész este dugni, minden este

-szereted a gyerekeket, jó pedagógus vagy

-főzöl úgy, mint egy szakács

-meghallgatsz, támogatsz, komplett helyettesítesz egy pszichológust

-értesz a lakberendezéshez, négy falból bármikor otthont varázsolsz pár nap alatt

-gond nélkül ápolod a beteg családtagokat, mindegy, hogy a gyerek hány és fhoshik, vagy anyám bénult le a szélütése után, és a következő 30 évben pelenkázni kell

-természetesen egy deka hízás, hajritkulás, ránc, stb nincs megengedte

-azt gondolom mondani se kell, hogy azonnal repülsz egy szál ruhában, ha csak másra nézel

Na, ráérsz ma este?

ma 11:39
 10/20 anonim ***** válasza:
73%

4: Egymást hergelik itt az oldalon. Ugyanúgy, mint a 20 centi alatti farokméregetősek. Szerintem az ilyen kérdezőknek minimális vagy semmilyen személyes tapasztalatuk nincsen, gátlásosak, hallanak ezt-azt, teli vannak előítéletekkel, és igazságként adják elő a fröcsögéseket. Meg az is tipikus, mikor vki 2 ismerősének a sztorijáról gyárt elméletet a teljes populációra.

Én semmi pénzért nem lennék tartósan eltartott. (Gyerek miatt voltam kb. 2 évig, ami tök érthető, de akkor se volt komfortos. Ja, és nem rendelgettük a kaját, nem szórtam a pénzt, és nem is milliókból éltünk.) A környezetembe se ezt látom. Nagy többségben még a többgyerekes anyák is mennek vissza dolgozni, amint a legkisebb gyerek is van 2-3 éves, szóval, az szerintem manapság már végképp ritkaság, hogy egy gyermektelen nő háztartásbeli legyen. Az én szüleim generációjában (meg régebben) volt megszokottabb a klasszikus családmodell, azaz, akik mondjuk most min. 60-70 évesek. Amúgy meg, ha a pár mindkét tagjának megfelel úgy, akkor semmi gond, de hisztizni senki ne hisztizzen, ha nem talál eltartót.

ma 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!