Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi marad otthon háztartásbelinek. A nő meg keresi a milliókat?
Hol találhatok ilyen nőt. Legyen lakása , autója, keresen minimum 1,5 milliót! Legyen csinos vékony! Én meg ott takarítók , mosok és meg főzök 1-1 nap. A többi nap eszünk étteremben. Hozza a milliókat az asszony!
Kettősmérce igaz? Mert fordítva ezt várnátok el!
Én speciel biztos nem ezt várom el. Mondjuk háztartásbeli se lennék, ahogy a legtöbb nő sem, akit ismerek.
Hol találkozol tömegesen ezzel az elvárással?
Léteznek ilyen párok, én is ismerek ilyet, de nyilván nem ők vannak többségben.
Nincs itt semmilyen kettősmérce, egyszerűen meg kell találnod a hozzád illő partnert. Ez kinek könnyebb, kinek nehezebb.
"10 mai felfogású nőből , 8"
Ugye tisztában vagy azzal, hogy ötven évvel ezelőttig az volt az alapvető, hogy a férfi dolgozik és tartja el a háztartást, míg a nő vezeti és rendben tartja azt? Ez nem egy mai dolog.
De miért ne lehetne? Senki nem tiltja.
Ezeket az adatokat honnan szeditek? Mert ha nincs rá kutatás, csak hasra ütés szerű, akkor komolytalan állítás.
Amúgy kinek mi köze a másik elvárásához? És ha ezt akarja és talál is hozzá valakit? Ő dolguk.
2. De ez nem igaz!
Millió kérdés volt már itt arról, hogy ki szeretne háztartásbeli lenni.
A válaszok min. 90%-a mindig az a nők részéről, hogy NEM.
Akiknél ez meg működik, arra felesleges irigynek lenned!
Én benne vagyok!
De:
-minimum így nézel ki
-minimum 18 centis a farkad, betonkemény erekcióval, bárhol, bármikor
-tudsz egész este nyalni, mesterien természetesen
-tudsz egész este dugni, minden este
-szereted a gyerekeket, jó pedagógus vagy
-főzöl úgy, mint egy szakács
-meghallgatsz, támogatsz, komplett helyettesítesz egy pszichológust
-értesz a lakberendezéshez, négy falból bármikor otthont varázsolsz pár nap alatt
-gond nélkül ápolod a beteg családtagokat, mindegy, hogy a gyerek hány és fhoshik, vagy anyám bénult le a szélütése után, és a következő 30 évben pelenkázni kell
-természetesen egy deka hízás, hajritkulás, ránc, stb nincs megengedte
-azt gondolom mondani se kell, hogy azonnal repülsz egy szál ruhában, ha csak másra nézel
Na, ráérsz ma este?
4: Egymást hergelik itt az oldalon. Ugyanúgy, mint a 20 centi alatti farokméregetősek. Szerintem az ilyen kérdezőknek minimális vagy semmilyen személyes tapasztalatuk nincsen, gátlásosak, hallanak ezt-azt, teli vannak előítéletekkel, és igazságként adják elő a fröcsögéseket. Meg az is tipikus, mikor vki 2 ismerősének a sztorijáról gyárt elméletet a teljes populációra.
Én semmi pénzért nem lennék tartósan eltartott. (Gyerek miatt voltam kb. 2 évig, ami tök érthető, de akkor se volt komfortos. Ja, és nem rendelgettük a kaját, nem szórtam a pénzt, és nem is milliókból éltünk.) A környezetembe se ezt látom. Nagy többségben még a többgyerekes anyák is mennek vissza dolgozni, amint a legkisebb gyerek is van 2-3 éves, szóval, az szerintem manapság már végképp ritkaság, hogy egy gyermektelen nő háztartásbeli legyen. Az én szüleim generációjában (meg régebben) volt megszokottabb a klasszikus családmodell, azaz, akik mondjuk most min. 60-70 évesek. Amúgy meg, ha a pár mindkét tagjának megfelel úgy, akkor semmi gond, de hisztizni senki ne hisztizzen, ha nem talál eltartót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!