Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfi marad otthon háztartásbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi marad otthon háztartásbelinek. A nő meg keresi a milliókat?

Figyelt kérdés

Hol találhatok ilyen nőt. Legyen lakása , autója, keresen minimum 1,5 milliót! Legyen csinos vékony! Én meg ott takarítók , mosok és meg főzök 1-1 nap. A többi nap eszünk étteremben. Hozza a milliókat az asszony!

Kettősmérce igaz? Mert fordítva ezt várnátok el!

nov. 16. 10:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
100%
35-ös vagyok. Én végig olvastam a kommenteket és abszolút nem azt az arányt látom, amit írsz. A legtöbben pont azt írták, amit én, hogy dolgoznak mindketten, házimunka feles, vagy nő otthon gyerekkel és akkor anyuka csinál többet. A környezetemben is mindenhol csak ilyen példát látok, csak azok vannak "eltartva" akik most szültek. De ők is dolgoztak előtte és kapják a gyedet/gyest. Pici baba mellett viszont tényleg nem sok idő jut házimunkára, ha mondjuk has fájós. Sógornőméknél voltam egyszer tanúja egy nagyon cuki jelenetnek, ahogy már épp indulni kellett volna, és anya szoptatta a babát, apa meg etette anyát. Egy normális férfi kiveszi a részét a dolgokból.
nov. 17. 06:54
 52/71 A kérdező kommentje:

51

Most 1db kérdés alatt íródott válaszokból vonsz le következtetést? Nyilván akit érdekel a téma az követi az összes hasonló kérdést. Úgy könnyebb látni az arányokat. Van 4 db normális felfogású gyakoris nő, és van 20-25 aki követelőző és mellé lusta.

nov. 17. 06:59
 53/71 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, gondoltam van egy kérdés és vannak rá válaszok. Nem fogok 35 kérdést átolvasni. De Oké, akkor linkelj kérdéseket és konkrét válaszokat. Mert néztem már ilyen kérdést, bár messze nem az összeset és ott se láttam ilyen arányokat. Nem lehet hogy egyfajta kognitív torzítás történik? Van sok normális válasz és van egy-kettő, ami valamiért neked fájdalmat okoz és felnagyítod a számukat?
nov. 17. 07:11
 54/71 A kérdező kommentje:

53

Sok kérdésnél már az összes válasz sem látszik. A bicskanyitogató női reakciókat is törlik, meg egész kérdéseket is. Most szerinted én arra rá érek hogy keresgéljek neked kérdéseket meg válaszokat? Semmi értelme téged győzködni. A kérdésemet pont több másik ember által kiírt kérdés ihlette.

A lényeg hogy egy átlag külsejű , keresetű , saját ingatlan és autó nélküli férfivel a többség nem hajlandó családot alapítani. De össze jönni sem. Alkudoznak a tulajdonságokon meg az anyagi helyzeten amit nyújtani tudna a férfi. Csak úgy mennek bele ha számukra valami haszna van.

- vagy nem kell többé munkahelyre járnia

- vagy extrém jóképű a hapsi és hajlandó főzést is totál átvállalni .

Remelem így már világos.

nov. 17. 07:19
 55/71 anonim ***** válasza:
81%
Ez egy hamis kép, amit felépítettél magadban. Lehet, hogy pár ilyen létezik, de nem ez az átlag. De gondolom könnyebb a saját sikertelenséged ráfogni a nőkre, hogy mind szemetek, mint feldolgozni, hogy valamiért nem ütöd meg az átlagot sem. Pedig tök átlagos pasiknak is van tök átlagos nőjük. De ahogy fogalmaztál, van jobb dolgom is, mint téged győzködni, lassan felébred a férjem, szóval te élj csak tovább a kis álomvilágodban.
nov. 17. 07:28
 56/71 A kérdező kommentje:

55

Ha az átlagnak veszed te is hogy a férfinek

- van diplomája

180 cm kb és 70 kg

- van saját lakása meg autója

- meg keres laza 700 ezret

Akkor igazad van ! Átlag alatti vagyok.

nov. 17. 07:32
 57/71 anonim ***** válasza:
81%
Hát ami nekem az átlag, vagyis ami a férjem: 190 fölött van és 70 kiló fölött, lakása nincs, autót közösen vettünk, de legalább keres 700 fölött. :D Szóval az 5 feltételből 3 teljesül, de abból egyet már közösen csináltunk. És egyébként amikor összejöttünk még nem is keresett jól, már azt is mellettem érte el.
nov. 17. 07:35
 58/71 A kérdező kommentje:

57

Akkor vegyük úgy hogy 2 kritérium teljesült a felsoroltakból. Amiért már nem számított átlagnak a férjed. Ezzel megint csak engem igazoltál.

nov. 17. 07:38
 59/71 anonim ***** válasza:
Hát lehet, hogy nem átlag, nekem tökéletes volt. Én is átlagos vagyok, sportolok, csinosan öltözök, etc. Szerintem pont azt igazoltam, hogy nem csak ezekkel a nevetséges kritériumokkal lehet barátnőt találni. Sőt, akkor csak 1 kritérium teljesült, mert fizetése is mellettem lett jó.
nov. 17. 07:42
 60/71 A kérdező kommentje:

59

Befektetésként tekintettél rá, láttad hogy később jól fog keresni.

Magas, jóképű és vékony.

Senki nem állította hogy ezekkel a tulajdonságokkal nehéz lenne nőt találni. Pont az hogy ha ez sincs (és a többi se a felsoroltakból) úgy már nem lehet.

nov. 17. 07:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!