Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi marad otthon háztartásbelinek. A nő meg keresi a milliókat?
Hol találhatok ilyen nőt. Legyen lakása , autója, keresen minimum 1,5 milliót! Legyen csinos vékony! Én meg ott takarítók , mosok és meg főzök 1-1 nap. A többi nap eszünk étteremben. Hozza a milliókat az asszony!
Kettősmérce igaz? Mert fordítva ezt várnátok el!
51
Most 1db kérdés alatt íródott válaszokból vonsz le következtetést? Nyilván akit érdekel a téma az követi az összes hasonló kérdést. Úgy könnyebb látni az arányokat. Van 4 db normális felfogású gyakoris nő, és van 20-25 aki követelőző és mellé lusta.
53
Sok kérdésnél már az összes válasz sem látszik. A bicskanyitogató női reakciókat is törlik, meg egész kérdéseket is. Most szerinted én arra rá érek hogy keresgéljek neked kérdéseket meg válaszokat? Semmi értelme téged győzködni. A kérdésemet pont több másik ember által kiírt kérdés ihlette.
A lényeg hogy egy átlag külsejű , keresetű , saját ingatlan és autó nélküli férfivel a többség nem hajlandó családot alapítani. De össze jönni sem. Alkudoznak a tulajdonságokon meg az anyagi helyzeten amit nyújtani tudna a férfi. Csak úgy mennek bele ha számukra valami haszna van.
- vagy nem kell többé munkahelyre járnia
- vagy extrém jóképű a hapsi és hajlandó főzést is totál átvállalni .
Remelem így már világos.
55
Ha az átlagnak veszed te is hogy a férfinek
- van diplomája
180 cm kb és 70 kg
- van saját lakása meg autója
- meg keres laza 700 ezret
Akkor igazad van ! Átlag alatti vagyok.
57
Akkor vegyük úgy hogy 2 kritérium teljesült a felsoroltakból. Amiért már nem számított átlagnak a férjed. Ezzel megint csak engem igazoltál.
59
Befektetésként tekintettél rá, láttad hogy később jól fog keresni.
Magas, jóképű és vékony.
Senki nem állította hogy ezekkel a tulajdonságokkal nehéz lenne nőt találni. Pont az hogy ha ez sincs (és a többi se a felsoroltakból) úgy már nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!