Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfi marad otthon háztartásbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi marad otthon háztartásbelinek. A nő meg keresi a milliókat?

Figyelt kérdés

Hol találhatok ilyen nőt. Legyen lakása , autója, keresen minimum 1,5 milliót! Legyen csinos vékony! Én meg ott takarítók , mosok és meg főzök 1-1 nap. A többi nap eszünk étteremben. Hozza a milliókat az asszony!

Kettősmérce igaz? Mert fordítva ezt várnátok el!

ma 10:52
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
89%
#20 Az egész életről nincs az ilyeneknek fingja. Többségük hülye troll, csak másokat idegesíteni jár ide. Közben meg nyomorog az albérleti szobájában, vagy a mamiéknál, eszi a gyorsfagyasztott vágóhídi hulladékot és titokban vágyakozik, hogy milyen jó lenne, ha legalább egyszer ránézne egy nő az életében.
ma 14:51
 22/33 anonim ***** válasza:

#9:

Kiestem az első miatt, és a második felénél, csak 16...,a többi az ok.

#11:

Létezik, itt vagyok, de Neked kell meggyőznöd, bocs.

ma 16:27
 23/33 A kérdező kommentje:

Ha ez igaz? Akkor te a cselédje vagy egy jól kereső férfinek. Elég szar életed lehet. Az 50 et nem fogod megélni.

ma 16:39
 24/33 A kérdező kommentje:

Kezdjük ott te sértett femcel! Hogy mik az alapja az elvárásaidnak? Fordított esetben egy férfi egy modellt vár el? Vagy egy hétköznapi nőt aki házias ?

- nem vagyok modell

- még több mint is 18 cm de amúgy biztos nő vagy? A méretes kérdéseknél mindig bizonygatjátok hogy nem kell lókuki. Ki érti ezt 💁

- tudnék nyalni de ahhoz erős vonzalom és higenia is szükséges a nőtől

- nem szeretem a gyerekeket még, mert nincs tapasztalatom. Ha lenne úgy ki tudja..

- fejlődni kell benne de tudok főzni

A többi pont mind alap, csak a top külső nem. De én se insta modell várok el cserébe.

ma 16:47
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Kinek kéne egy olyan faszi, mint te? Nem látok benned semmi vonzót, semmi férfiast a stílusod alapján.
ma 16:55
 26/33 A kérdező kommentje:

25

Mert itt csak betűket látsz. A való életben a 17 éves lánytól át a 45 éves nőkön át , mindenki látja bennem a férfias kisugárzást. Sok lehetőséget hagyok ki. Ha csak dugni akarnék? Lenne kiket

ma 17:01
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem cseléd vagyok, csak igényes magamra, a környezetemre, mert se szakácsot, se takarítónőt nem tudunk alkalmazni. Emellett van egy fejlődésben lévő gyerek, akinek kell a főtt meleg étel és a foglalkozás, nevelés is. Hisz nem dísznek szültem. A férjem pedig 7/7 nap dolgozik 12-14 órában, hogy legyen vacsora az asztalon, azonban bejárónőre sajnos nem telik, így ezeket nekem kell megcsinálni, hiszen én vagyok itthon. Csupán csak reprezentáltam neked, hogy attól, hogy valaki otthon van, nagyon nem puna vakarás megy, hanem kemény meló. Figyu, én ápolónő vagyok. Tudom mi a két kezi munka, de néha fáradtabb vagyok mióta itthon vagyok háztartásbeliként, mint amikor kórházban gályáztam 20 beteggel egy műszakban. Akik otthon vannak nők, azok is dolgoznak. De fogadjunk, ha nem takarítanék, lusta lennék, kaját rendelnék és tényleg semmivel sem foglalkoznék a háztartásban akkor még szerinted én lennék az igénytelen puna vakaró, akiben semmi fészekrakó ösztön nincsen és csak a pénzt költöm. Nem csoda, hogy egyedül vagy, mert neked semmi sem jó. Az se, ha egy nő házias, de az se, ha a retek megeszi titeket és eszed a száraz kenyeret. Normális nő nem állna veled szóba. És mivel szeretem a családomat, szeretem a férjemet, az a minimum, hogy napi 14 óra meló után elé teszek a tiszta lakàsban egy tányér meleg ételt. Mert neki meg a bele lóg, hogy meg tudjon adni nekünk mindent. Nem tudom, hogy mi lenne ilyen esetben számodra a megfelelő adekvát opció. De ne aggódj, olyan fiúkának, mint te, nem lennék a cselédje ennyire sem, de ha milliomos lennék sem tartanàlak el. Nagyon fordítva ülsz azon a lovon btw.
ma 17:06
 28/33 A kérdező kommentje:

27

Örülök hogy te boldog vagy és elégedett.

Ha az én feleségem lennèl, akkor együtt megosztva foglalkoznának a gyerekünkkel és a hazi munkával. Viszont mindketten járnánk dolgozni. Akár ellenkező beosztásban hogy mindig legyen valaki otthon a gyerekkel.

ma 17:16
 29/33 anonim ***** válasza:
83%
#26 A stílusodhoz elég a betűket látni. Abból is sokmindent lehet érezni. Ebben az esetben azt, hogy épeszű nő messziről elkerül. Vádaskodsz, előítéletes vagy, ráadásul meglehetősen agresszív. Ha valakinek ez kellene, nem szorulnál arra, hogy szabadidődben ismeretleneket provokálj. Inkább azzal töltenéd, hogy azzal legyél, aki szeret. De aligha szeret téged bárki is.
ma 17:21
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

#29:

Ott a pont!

ma 17:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!