Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi marad otthon háztartásbelinek. A nő meg keresi a milliókat?
Hol találhatok ilyen nőt. Legyen lakása , autója, keresen minimum 1,5 milliót! Legyen csinos vékony! Én meg ott takarítók , mosok és meg főzök 1-1 nap. A többi nap eszünk étteremben. Hozza a milliókat az asszony!
Kettősmérce igaz? Mert fordítva ezt várnátok el!
#9:
Kiestem az első miatt, és a második felénél, csak 16...,a többi az ok.
#11:
Létezik, itt vagyok, de Neked kell meggyőznöd, bocs.
Ha ez igaz? Akkor te a cselédje vagy egy jól kereső férfinek. Elég szar életed lehet. Az 50 et nem fogod megélni.
Kezdjük ott te sértett femcel! Hogy mik az alapja az elvárásaidnak? Fordított esetben egy férfi egy modellt vár el? Vagy egy hétköznapi nőt aki házias ?
- nem vagyok modell
- még több mint is 18 cm de amúgy biztos nő vagy? A méretes kérdéseknél mindig bizonygatjátok hogy nem kell lókuki. Ki érti ezt 💁
- tudnék nyalni de ahhoz erős vonzalom és higenia is szükséges a nőtől
- nem szeretem a gyerekeket még, mert nincs tapasztalatom. Ha lenne úgy ki tudja..
- fejlődni kell benne de tudok főzni
A többi pont mind alap, csak a top külső nem. De én se insta modell várok el cserébe.
25
Mert itt csak betűket látsz. A való életben a 17 éves lánytól át a 45 éves nőkön át , mindenki látja bennem a férfias kisugárzást. Sok lehetőséget hagyok ki. Ha csak dugni akarnék? Lenne kiket
27
Örülök hogy te boldog vagy és elégedett.
Ha az én feleségem lennèl, akkor együtt megosztva foglalkoznának a gyerekünkkel és a hazi munkával. Viszont mindketten járnánk dolgozni. Akár ellenkező beosztásban hogy mindig legyen valaki otthon a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!