Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi marad otthon háztartásbelinek. A nő meg keresi a milliókat?
Hol találhatok ilyen nőt. Legyen lakása , autója, keresen minimum 1,5 milliót! Legyen csinos vékony! Én meg ott takarítók , mosok és meg főzök 1-1 nap. A többi nap eszünk étteremben. Hozza a milliókat az asszony!
Kettősmérce igaz? Mert fordítva ezt várnátok el!
29
Még szerencse akkor hogy a legtöbb nő nem “épeszű” 😄
Lehet kicsit agresszív vagyok de talán valami irányítható tutyi mutyiság jobb lenne?
31
Én hajnal 4 kor indulok és másnap reggel 7 re érek haza. 26 óra alvás nélkül. És utána állok neki takarítani , mosni, főzni. Gyalog neki indulok ügyet intézni , bevásárolni. Ellátni a 2 macskát , 1 kutyát.
Különböző életek vannak de senkinek nem egyszerű. 3 állat nyilván még így sem annyira melós dolog mint egy gyerekre figyelni.
De azt nem tudom elképzelni hogy aki dolgozna 4-6-8 órát az utána már nem hajlandó főzni a férjére meg a gyerekukre. Csak azért írom mert itt a gyakorin hangoztatják sokan; hogyha munkahelyre küldi a férfi a nőt, onnantól nem elvárható hogy étel legyen az asztalukon.
"onnantól nem elvárható hogy étel legyen az asztalukon"
Nem, onnantól az nem elvárható, hogy a nő egyedül vezesse a háztartást. A takarítás és sütés-főzés megosztott dolgok kellenének, hogy legyenek, akkor is, ha az egyik fél kevesebbet dolgozik.
Te azt nem tudod elképzelni hogy nem a nő esszenciális kotelessege hogy főzzőn a csaladra. Senkinek se tilos megtanulnia és alkalmaznia
Azt nem tudod megérteni hogy a házimunka azért alakult női munkava mert akkoriban a penzkereses kizárólag férfi dolog volt. Attól hogy te szeretnéd azt a kenyelmet hogy a nő dolgozzon is meg kiszolgáljon mert te férfi vagy (vagy nem tudom mire föl nem te főzöl neki) attól még nehezen fogsz erre madarat találni
35
De sajnos nagyon sok különböző komment van erről. Más a pipák száma is. Feltehetően 10-15 nő is van aki azt írja:
Férfi dolga az eltartás. Ha milliomos a faszi akkor talán (csak talán) hajlandó valami egyszerűbb ételt készíteni. De ha neki is munkahelyre kell mennie (erős sértettség ) úgy már kisujját sem mozdítja a háztartás kapcsán , vagy csak a negyedét. És a főzést egyenest a férfi dolgai köze sorolják.
Nem én találom ki hidd el . Számtalan téma és komment van erről az oldalon. Nem lehet az összes férfi troll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!