Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfi marad otthon háztartásbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi marad otthon háztartásbelinek. A nő meg keresi a milliókat?

Figyelt kérdés

Hol találhatok ilyen nőt. Legyen lakása , autója, keresen minimum 1,5 milliót! Legyen csinos vékony! Én meg ott takarítók , mosok és meg főzök 1-1 nap. A többi nap eszünk étteremben. Hozza a milliókat az asszony!

Kettősmérce igaz? Mert fordítva ezt várnátok el!

ma 10:52
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnád ezt csinálni, ha annyit dolgoznál, mint a férjem. Reggel hatkor indul dolgozni és este nyolckor ér haza. Majd lehúz 12-14 órát a munkában és álljon neki akkor takarítani meg főzni?🫤 Ne haragudj, de amikor kórházban dolgoztam, nem főztem munka után, nem takarítottam, csak megfürödtem és lefeküdtem aludni. Ha én itthon vagyok, nem dolgozok, megcsinálom. Mivel nekem nem azt jelenti itthon lenni, hogy nem csinálni semmit. Nyilván, ha visszamegyek majd dolgozni, akkor korrekten meg fognak oszlatni a háztartási tevékenységek és a gyerek is, de mivel egyelőre ő az aki heti 70 órákat dolgozik, én meg gyesen vagyok, nem hiszem, hogy nekem a Facebook nyomkodnom kéne amíg ő munka után nekiáll mosni meg takarítani. Pfám le is szakadna és szégyellném is magamat, hogy milyen feleség vagyok. Lustának és semmirekellőnek érezném magamat. De nem vagyunk egyformák. Csak szerettem volna szemléltetni neked, hogy attól, hogy valaki otthon van, nagyon nem abból áll az élete, hogy napi 3 órát takarítgat meg főzőcskézik, ami után a maradék 21-ben meg döglik. Én még nem tudok visszamenni dolgozni, mert beteg vagyok, tavasz óta sajnos az autoimmun betegségem lángol. Jelenleg biológiai terápiát kapok, és e pillanatban nem tudnék helytállni a munkahelyemen egyáltalán. Annak semmi értelme, hogy visszamegyek, elmegyek hónapokra tpre, majd kirúgnak. Tudod, vannak az életben kiszámíthatatlan dolgok. A betegség pont ilyen. A férjemre nehezedett annak a súlya, hogy eltartson minket, legyen vacsora az asztalon és egy hónappal ezelőttig minden konzultáció és vizsgálat magánellátásban zajlott. Milliók ugrottak ki a zsebünkből. Ne haragudj, de ezek után az a minimum, hogy a házimunkát nem a férjemre tolom és megcsinálom azt amit meg tudok csinálni.
ma 17:31
 32/46 A kérdező kommentje:

29

Még szerencse akkor hogy a legtöbb nő nem “épeszű” 😄

Lehet kicsit agresszív vagyok de talán valami irányítható tutyi mutyiság jobb lenne?

ma 17:37
 33/46 anonim ***** válasza:
Akkor te keresel olyan feleséget, aki szintén ezt a felállást szeretné. Én ismerek bőven olyanokat is, akik nagyon karrieristák és szeretnék, ha már fél év után a férj maradna otthon GYES-en. Mindenki olyan társat és életvitelt választ, amilyet szeretne. A 31-es láthatóan elégedett az életével, de attól még nem lesz könnyű.
ma 17:37
 34/46 A kérdező kommentje:

31

Én hajnal 4 kor indulok és másnap reggel 7 re érek haza. 26 óra alvás nélkül. És utána állok neki takarítani , mosni, főzni. Gyalog neki indulok ügyet intézni , bevásárolni. Ellátni a 2 macskát , 1 kutyát.

Különböző életek vannak de senkinek nem egyszerű. 3 állat nyilván még így sem annyira melós dolog mint egy gyerekre figyelni.

De azt nem tudom elképzelni hogy aki dolgozna 4-6-8 órát az utána már nem hajlandó főzni a férjére meg a gyerekukre. Csak azért írom mert itt a gyakorin hangoztatják sokan; hogyha munkahelyre küldi a férfi a nőt, onnantól nem elvárható hogy étel legyen az asztalukon.

ma 17:44
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyet nem nagyon írnak. Vagy ha egy kóbor komment lett volna is erről, nem annyira reprezentatív, hogy folyton ezt okádjátok vissza. Szerintem minden értelmes nő azt várja el, hogy ha mindektten dolgoznak, mindketten házimunkázzanak. Ennyi
ma 17:46
 36/46 anonim ***** válasza:
38%
A mai világban, trógernak nem jár feleség, csak maximum amilyen jut, tehát, ha válogatsz, rendezkedj be, macskás nőnek, a macskák már adottak.
ma 17:47
 37/46 anonim ***** válasza:
100%

"onnantól nem elvárható hogy étel legyen az asztalukon"

Nem, onnantól az nem elvárható, hogy a nő egyedül vezesse a háztartást. A takarítás és sütés-főzés megosztott dolgok kellenének, hogy legyenek, akkor is, ha az egyik fél kevesebbet dolgozik.

ma 17:47
 38/46 anonim ***** válasza:
83%

Te azt nem tudod elképzelni hogy nem a nő esszenciális kotelessege hogy főzzőn a csaladra. Senkinek se tilos megtanulnia és alkalmaznia

Azt nem tudod megérteni hogy a házimunka azért alakult női munkava mert akkoriban a penzkereses kizárólag férfi dolog volt. Attól hogy te szeretnéd azt a kenyelmet hogy a nő dolgozzon is meg kiszolgáljon mert te férfi vagy (vagy nem tudom mire föl nem te főzöl neki) attól még nehezen fogsz erre madarat találni

ma 17:51
 39/46 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem neked mindegy, mert még egy alja nő sem lenne képes szeretni.
ma 17:51
 40/46 A kérdező kommentje:

35

De sajnos nagyon sok különböző komment van erről. Más a pipák száma is. Feltehetően 10-15 nő is van aki azt írja:

Férfi dolga az eltartás. Ha milliomos a faszi akkor talán (csak talán) hajlandó valami egyszerűbb ételt készíteni. De ha neki is munkahelyre kell mennie (erős sértettség ) úgy már kisujját sem mozdítja a háztartás kapcsán , vagy csak a negyedét. És a főzést egyenest a férfi dolgai köze sorolják.

Nem én találom ki hidd el . Számtalan téma és komment van erről az oldalon. Nem lehet az összes férfi troll

ma 17:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!