Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Könnyen agglegény maradok így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyen agglegény maradok így?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy nyomulós típus, nem lógok a nőkön minden erőmmel. Ebből kifolyólag kezdeményezni egyáltalán nem szoktam, mert nem is igazán vannak olyan helyzetek ahol megtehetném, de ha volt is valamilyen kontakt nővel, akkor sem éreztem úgy, hogy randira kellene hívnom, hiába volt velem kedves például. Ennek apropóján gondolkodtam el, hogy ha valaki kipécézne magának, akkor úgyis történne valami, de így, ha ez nem történik meg, akkor tulajdonképpen senki nem is akar semmit. Vagyis hiába próbálkoznék agyba-főbe, egy méterrel sem volnék előrébb. Így viszont meglehet, hogy sosem lesz feleségem?

Akinek elmondtam a szerintem racionális magyarázatomat, elintézték annyival, hogy hülyeség, én vagyok a férfi. Szerintem ez, csak egy általános duma, amit mindenre rá lehet húzni...

Egyszerűen jobban szeretem, ha egy nő egyértelműen tudatja velem, hogy nyitott az ismerkedésre.

28 leszek, volt már kapcsolatom is, nem vagyok szűz, sem tapasztalatlan.

nov. 12. 19:27
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 A kérdező kommentje:

Ja, ez jó. Tehát nem bánod, ha kezdeményezned kell, de előtte a pasi legyen minél többet a közeledben, legyen szemkontaktus és beszélgessen veled sokat. Csak azt nem értem, hogy te mit szeretnél még ezek után kezdeményezni, ha ő mindezeket már megtette?? Ráadásul nem is egy alkalomról van szó.

Ez mind egyébként szép és jó, ha egy olyan pasi teszi ezt meg aki neked is tetszik. Ha nem, akkor persze, hogy leépíted, ha nem veszi a lapot.

Vagyis akkor ott vagyunk ahol a part szakad. A férfi lépjen, ha akar valamit.

nov. 21. 21:44
 62/63 anonim ***** válasza:
Ugyanezeket természetesen megteszem én is. Szemezek vele, odamegyek hozzá beszélgetni, de ha ezekre nincs semmi reakció, akkor megállapítom, hogy nem jövök be neki és nem fogok a nyakára mászni. Ha van, és úgy látom, hogy ő is szívesen van körülöttem, akkor elhívom.
nov. 21. 22:08
 63/63 anonim válasza:
60-as miért lenne proli meg nevetséges?Azért ne legyünk már ennyire sznobok,a munka nem szégyen legyen az akármilyen. Ha tehetném visszamennék még most is oda dolgozni,imádtam a nők között lenni, csak ott nagyon gyengén fizettek épp hogy eltengődtem belőle, albérletbe kényszerültem csakis azért hagytam ott.
nov. 22. 20:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!