Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyen agglegény maradok így?
Nem vagyok egy nyomulós típus, nem lógok a nőkön minden erőmmel. Ebből kifolyólag kezdeményezni egyáltalán nem szoktam, mert nem is igazán vannak olyan helyzetek ahol megtehetném, de ha volt is valamilyen kontakt nővel, akkor sem éreztem úgy, hogy randira kellene hívnom, hiába volt velem kedves például. Ennek apropóján gondolkodtam el, hogy ha valaki kipécézne magának, akkor úgyis történne valami, de így, ha ez nem történik meg, akkor tulajdonképpen senki nem is akar semmit. Vagyis hiába próbálkoznék agyba-főbe, egy méterrel sem volnék előrébb. Így viszont meglehet, hogy sosem lesz feleségem?
Akinek elmondtam a szerintem racionális magyarázatomat, elintézték annyival, hogy hülyeség, én vagyok a férfi. Szerintem ez, csak egy általános duma, amit mindenre rá lehet húzni...
Egyszerűen jobban szeretem, ha egy nő egyértelműen tudatja velem, hogy nyitott az ismerkedésre.
28 leszek, volt már kapcsolatom is, nem vagyok szűz, sem tapasztalatlan.
1#-es
Itt is a férfinak kell többet adnia
Nincs mit tenni érte, sokat nem tudok azon kívül, hogy próbálok mindig a legjobban kinézni. Mivel nekem sem stílusom a nyomulás és a másokra akaszkodás kéretlenül, így megvárom míg valaki engem is megkörnyékez. Ha felismerem a jeleket amiket küld az illető, akkor majd lépek. De ha ilyesmi nem következik be, akkor kénytelen-kelletlen maradok szingli. Rájöttem, hogy én nem kezdeményezni nem merek, vagy nem tudok, hanem nem tetszem senkinek aki ezt ki is mutatná. Így pedig meg vagyok lőve.
24-es vagyok
"próbálok mindig a legjobban kinézni"
Ez a fontos.
Aztán hogy a nők mit mondanak, meg hogyan puffogtatják a közhelyes, masszába gyúrt "márpedig egy igazi férfi ilyen meg olyan" dumát, azzal nem kell foglalkozni, mert ha valaki vonzódik hozzád, annak lesz jele. Nyilván akkor már a férfi "dolga" lépni, azzal természetesen egyetértek, hogy ne a nő hívja el a férfit randevúra.
Én gyakran mondom azt, hogy a nők állandóan hazudnak, szerintem sokkal többet mint a férfiak, és bár a hazug jelző pejoratív jelentéssel bír, én nem ilyen szándékkal írom/mondom, inkább csak az a lényeg, hogy sosem az a fontos amit egy nő mond, hanem amit tesz.
100+1 olyan jellegű kérdés van ezen az oldalon is, hogy van egy nő, aki állandóan dicsér, bókol, azt mondogatja, hogy minden nő ilyen pasira vágyik mint én, de mikor meg bepróbálkoztam nála akkor pofára ejtett és ez miért van.
Hát ezért. Mert teljesen irreleváns, hogy mit mondanak. Az a lényeg amit tesznek.
A nők az égig magasztalnak olyan férfiakat, akiktől az ég világon semmit nem akarnak, és képesek elhordani a sárga földig azt, akiért oda vannak.
Ők simán odamennek széles mosollyal cseverészni ahhoz, akitől nem akarnak semmit, és képesek lekezelően, bunkón viselkedni, levegőnek nézni akiért odáig meg vissza vannak...
De az biztos, hogy nincs olyan, hogy valakihez vonzódnak és végül azt mondják, hogy nekik inkább mégsem kell az XY, mert hát túl szégyellős. Ilyen nincs. Ha ilyen van, akkor sose vonzódtak igazán ahhoz az illetőhöz.
Nyilván általánosságban, a fotelban ülve le tudják írni azt a masszát, hogy milyennek kell lennie egy férfinak a tankönyv szerint. És ez egészen addig működik, amíg nem konkrét emberről van szó, hanem csak általánosságról. Ha már konkrét emberről van szó akihez valóban vonzódnak, ott ezek a "játékszabályok" eltűnnek.
Nem véletlen van az a mondás, hogy a szerelemben és a háborúban mindent szabad.
32, tehát azt állítod, hogy nem lehet mit tenni...
...majd leírod, hogy mások azt tudják tenni, hogy kezdeményeznek nálad kéretlenül.
Magyarul várod a sültgalambot a szádba, nem vagy hajlandó azt megtenni, amit mástól elvársz.
Kéretlen nyomulás és simán kezdeményezés között meg ég és föld a különbség. Tudom, itt sokak fejében csak a taplók meg a szeleburdi Jézus szelídségű emberek vannak, a ketőt között nincs átmenet.... dehát... van. És lényegében ott van az emberke 99%-a...
Nem érted. Nem a sültgalambot várja senki, hanem annyit, hogy egy nő mosolyogjon rád, megérintsen, célozgasson és úgy en bloc érezze jól magát a társaságodban. Továbbá legyen érdeklődő, beszélgessen szívesen élőben is, írásban is. Ha ez jelen van, akkor lehet randira hívni. Ha semmi sincs, akkor mégis szerinted mit kellene tegyen egy férfi?!
Menjek oda mindenkihez az utcán? Írjak rá minden lányra Facebookon? Szerinted ez célravezető volna?!
36osban lényegében azt írod, hogy tehát kezdeményezzen a nő és akkor majd hajlandó leszel élni a kezdeményezésével.
És a végn megint hozod ezt a baromságot. Miért kéne odamenned minden nőhöz?
Előbbiből is meg utóbbiből is az derül ki, hogy neked oszátn édesmindegy milyen a másik, csak nő legyen. Ennyire igényes lennél arra nézve, hogy kivel akarnád összekötni az életedet?
Kezdeményezz annál, aki sizmpatikus sázmodra. Olyannál ne, aki nem! Annak aztán tényleg semmi értelme:D
És az Isten áldjon meg, de válogass!
A párkeresés lényege nem az, hogy elfogadod, ha valaki fel akar szedni... ebben mégis mi a "keresés"?
Te azt várod, hogy fölszedjenek. És még ámítod is magadat. Ráadásul úgy várod ezt, hogy közben azt sejteted, hogy amúgy túl sok esélyt nem is látsz rá, hogy valaki kezdeményezzen nálad. Teljesen értelmetlen.
De amúg ynem akarlak meggyőzni, pusztán rá akarok mutatni, hogy igen, ezzel a felfogással agglegénységre ítéled magadat. De ez a te döntésed.
Szerintem inkább hagyjuk, mert neked aztán hiába beszélni...
Ha nem tudod felfogni, hogy ha senki nem biztat, akkor miért kellene bárkinél is kezdeményezni, akkor hiába koptatom az ujjam.
Fele ennyi energiát fektetnél ebbe az önsanyargatásba, amit itt leművelsz, és többet az önreflexióba, és hogy önmagadból a legtöbbet kihozd, akkor talán jobban tudnál nőknél kezdeményezni. Mennyi negatív dolgot írsz magadról...
Hagyd már a bánatba ezeket.
Kapj már az agyadhoz ember.
Nőknek nem ez a negativitás kell. Legnagyobb szeretettel írom.
A nőknek az kell, hogy valaki legyen érdekes személyiség meg az sem árt ha jóképű mellé.
Nem negatív vagyok csak leírom, hogy mit tapasztalok, ugyanis ez az én életem, én látom minden percét.
Jelen formámban talán csak úgy lehetne esélyem, ha non-stop nők között lennék. Így, hogy nem nézek ki nagyon jól, marhára nehéz lesz bárkit találni, úgy, hogy csak dolgozni járok jóformán. Jó ha 5 éven belül lesz valakim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!