Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Könnyen agglegény maradok így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyen agglegény maradok így?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy nyomulós típus, nem lógok a nőkön minden erőmmel. Ebből kifolyólag kezdeményezni egyáltalán nem szoktam, mert nem is igazán vannak olyan helyzetek ahol megtehetném, de ha volt is valamilyen kontakt nővel, akkor sem éreztem úgy, hogy randira kellene hívnom, hiába volt velem kedves például. Ennek apropóján gondolkodtam el, hogy ha valaki kipécézne magának, akkor úgyis történne valami, de így, ha ez nem történik meg, akkor tulajdonképpen senki nem is akar semmit. Vagyis hiába próbálkoznék agyba-főbe, egy méterrel sem volnék előrébb. Így viszont meglehet, hogy sosem lesz feleségem?

Akinek elmondtam a szerintem racionális magyarázatomat, elintézték annyival, hogy hülyeség, én vagyok a férfi. Szerintem ez, csak egy általános duma, amit mindenre rá lehet húzni...

Egyszerűen jobban szeretem, ha egy nő egyértelműen tudatja velem, hogy nyitott az ismerkedésre.

28 leszek, volt már kapcsolatom is, nem vagyok szűz, sem tapasztalatlan.

nov. 12. 19:27
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
49 Hát vaktába ne is hívogass el senkit randizgatni. A nők többnyire megérzik a linkelést. Azért valami alapja, kölcsönössége mindig kell legyen a vonzalomnak.
nov. 14. 09:22
 52/63 A kérdező kommentje:

Nem is fogok senkit elhívni ahogy érzem a dolgokat. Ha soha nem lenne barátnőm, akkor sem próbálnék, de nem is tudnék a klasszikus, romantikus módon meghódítani egy nőt sem. Esetleg csak akkor, ha ő is szemmel láthatólag akarná.

Ugyan nem verem nagy dobra a nyilvánosság előtt, hogy ilyen vagyok, de letagadni nem tudom és már többeknek is feltűnt, hogy milyen mulya vagyok a nők terén, úgyhogy ez már a személyem részévé vált, így kell magam elfogadjam.

nov. 14. 18:34
 53/63 anonim ***** válasza:
Az ezek szerint fel sem merül, hogy változtass....?
nov. 15. 11:17
 54/63 A kérdező kommentje:

Nincs mit változtatnom. Ha valaki nem szimpatizál velem nagyon nyilvánvalóan, akkor annál nem nekem kell próbálkozni. Olyan pedig ritkán fordult elő eddig.

Egyébként hiába is próbálom előre elhatározni, hogy na majd ezután elhívom a kiszemeltet valahova. Mikor lehetőség adódna olyankor úgyis inamba száll a bátorság és nem teszem meg (már megtörtént). Nem is hívtam még eddig randira senkit. Akikkel eddig voltam ott szerencsémre ők voltak a rámenősek.

nov. 15. 14:30
 55/63 anonim ***** válasza:
100%

Háááátakkor ja.

Az ügy érdekében jelenleg nem akarsz/tudsz lépést tenni, mindenképpen másnak kell kezdeményeznie, és szándékodban sem áll ezen változtatni, hogy tiéd legyen a kezdeményezés.

Ha nem szed föl valaki, akkor garantált, hogy agglegény maradsz.

nov. 15. 14:48
 56/63 A kérdező kommentje:

Vállalom a sorsom. Kapálózhatok én bárhogy, úgysem leszek előrébb, ha izzadva, görcsösen próbálok valakit "felszedni". Ahogy írták már többen is, ez kiesik a komfortzónámból és semmi értelme erőltetni olyat ami nem megy. Amint valakivel jó viszonyba kerülök és feldobja nekem, hogy de elmenne ide vagy oda, én azonnal fel fogom ajánlani, hogy szívesen elkísérem.

Másrészt megértem az olyan idealista nőket is, akik szerint, ha nem a férfi hódít első perctől, akkor elvész varázsa a dolognak és nem is tudnák komolyan venni az illetőt.

Szerencse, hogy nem mindenki vélekedik. Zsák a foltját, ahogy mondani szokás.

nov. 15. 16:45
 57/63 anonim ***** válasza:

A görcsösség biztos nem is vezet semmi jóhoz, ez tény, bár nem is ez lenne a cél a változtatásnál.

Mindenesetre az jusson eszedbe, változást csak az hoz, ha változtatsz. Vagy szerencséd van. Kva nagy szerencséd.

A komfortzóna meg... hát... az ember csak és kizárólag úgy tud tanulni, ha nem szoritkozik a komfortzónájára. Szóval én azért annyira nem ragaszkodnék hozzá a helyedben.

nov. 15. 17:42
 58/63 anonim válasza:
28 évesen belecsöppentem egy olyan munkahelyre ahol kb. 40 nő volt,velem együtt 3 férfi de az egyik nős volt, bő másfél év alatt 3 nő próbálkozott nálam, egy 19 éves gyönyörű lánnyal össze is jött a dolog , pedig egy szolidan öltözött és átlagos kinézetű srác voltam, ha teheted menj olyan munkahelyre ahol sok jó nő van és kevés férfi.
nov. 15. 21:49
 59/63 anonim ***** válasza:

Egek, kérdező, de idegesítő vagy. Próbálsz itt mindenkit és főleg magadat meggyőzni, hogy ha hátradőlve malmozol, akkor majd jön a szőke hercegnő fehér lovon és leszólít. És ha nem, akkor az persze nem a te hibád.

Én speciel nem bánom, ha kezdeményeznem kell, de azt ne úgy képzeld el, hogy meglátok egy helyes csávót és instant szerelembe esem. Hanem látom, hogy ő is érdeklődik, próbál szemkontaktust teremteni, a közelemben lenni, beszélgetni. Szóval ezen a ponton elég egyértelmű, hogy nem elutasítás lesz a vége.

Ha ennyit nem teszel meg, a nőknek se nagyon lesz mi alapján kezdeményezni.

nov. 20. 20:19
 60/63 anonim ***** válasza:
Az elég proli, meg nevetséges, hogy munkahelyén fogsz nőt. Akik így fognak valakit azt a kényszer szüli. Nincs magánélete az ilyennek. Nekem ez jön le mindebből. Ha majd mesélez a gyerekeknek hogy ismerkedtél még az anyjukkal mit mondasz? ,-Hát fiam. A konzervgyárbannanyád soron dolgozott én meg gépbeállító voltam. Épp szabad volt aztán beakasztottam neki. Így lettél te. Xd
nov. 21. 06:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!