Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyen agglegény maradok így?
Nem vagyok egy nyomulós típus, nem lógok a nőkön minden erőmmel. Ebből kifolyólag kezdeményezni egyáltalán nem szoktam, mert nem is igazán vannak olyan helyzetek ahol megtehetném, de ha volt is valamilyen kontakt nővel, akkor sem éreztem úgy, hogy randira kellene hívnom, hiába volt velem kedves például. Ennek apropóján gondolkodtam el, hogy ha valaki kipécézne magának, akkor úgyis történne valami, de így, ha ez nem történik meg, akkor tulajdonképpen senki nem is akar semmit. Vagyis hiába próbálkoznék agyba-főbe, egy méterrel sem volnék előrébb. Így viszont meglehet, hogy sosem lesz feleségem?
Akinek elmondtam a szerintem racionális magyarázatomat, elintézték annyival, hogy hülyeség, én vagyok a férfi. Szerintem ez, csak egy általános duma, amit mindenre rá lehet húzni...
Egyszerűen jobban szeretem, ha egy nő egyértelműen tudatja velem, hogy nyitott az ismerkedésre.
28 leszek, volt már kapcsolatom is, nem vagyok szűz, sem tapasztalatlan.
Akkor mit csináljak? Semmit. Nem rám vágynak aztán ennyi, nincs mit háborogni.
Akkor csak egyedül fogok tengődni.
"Ha azt mondja, hogy nem akkor elfogadod." - Pontosan arra írtam amikor csak egófényezésre jó a pasas.
Veled is egyetértek, sok pitsa átveszi a szerepet mert annyira faszéhesek.
Juj b@mmeg kérdező, hogy te mikben vagy....
"Amelyik akar valamit az úgyis behálózza a pasit, vagy behálóztatja magát."
Virágot majd mondd milyet szeretsz nekik, vetessé magadnak azt is.
Tököd meg van e? Nézdmámeg....
Én még senkinél nem kezdeményeztem konkrétan. Ha tetszik valaki, akkor nyilván "küldök jeleket", de ha ezeket nem veszi, az már az ő problémája. Nekem mondjuk megalázó lenne nőként kezdeményezni. Nyilván, ha a másik megteszi az első lépést, akkor nem várom el, hogy egyfolytában ő teperjen, "benne vagyok a buliban" és én is ugyanúgy vevő leszek a dologra.
De ha csak adom a jeleket és valaki töketlenkedik, na az felejtős. Nekem férfi kell, nem félős kisfiú.
Ezt velem is eljátszotta egy faszi, nagyon benézte...
Szerintem te is inkább szedd össze a tökeid, és ne mentségeket keress a viselkedésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!