Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a nők előbb kezdenek foglalt és házas pasikkal mint egyedülállókkal ( incelek, agglegények, nőtlenek )? Miért mindig az kell aki épp foglalt?
Mert állítólag aki egyedülálló az valószínűleg defektes vagy életképtelen.
Ezt szoktam olvasni.
"a nők" - Miért általánosítasz?
Sok nő nem akar gyereket, sem elköteleződést. Ez is benne lehet.
Sose jöttem össze foglalt pasival (akiről tudtam, hogy az....), ne általánosíts.
Amúgy gondolom azok vonzóbbak akik már másnak is vonzóbbak voltak...., azért van párjuk, a kevésbé, vagy kevesebb ember számára vonzóbbak meg nagyobb számban vannak egyedül.
6
Ennek az első fele igaz. Ha valaki mondjuk 25 éves koráig senkinek sem kellett, az jó eséllyel egy selejt, de ebből sehol sem következik az, hogy a nők nagy része párkapcsolatban élő férfiakkal jönne össze.
De hát a kérdező nem általánosított. Azt kérdezte, hogy miért van az a jelenség, hogy a nők egy része foglalt pasikkal kezd ki.
Önbecsülés hiánya én szerintem, minden mindegy nekik, le akarják győzni a barátnőt/feleséget. Nem bánják, hogy csak szeretők, vagy hiába győzik le a párjukat ők is megcsalva, elhagyva lesznek...
#7 „Ha valaki mondjuk 25 éves koráig senkinek sem kellett, az jó eséllyel egy selejt, de ebből sehol sem következik az, hogy a nők nagy része párkapcsolatban élő férfiakkal jönne össze.”
Hol írtam azt, hogy a „nők nagy része”? A jelenség okát írtam le.
Mivel csak olyan dologba próbálsz belekötni, amit le sem írtam, így hallgatólagosan a válaszommal egyetértesz, csupán annyi vele a problémád, hogy nem tetszik.
Ezzel párhozamosan selejtnek valószínűsítesz embereket. Ha a kettős mérce fájna…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!