Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet modern szemléletű,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet modern szemléletű, nem begyöpösödött vagy cseresznyézgető csajokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Szép és jó, hogy emancipáció van, de sajnos sok csajszi ezt úgy képzeli, hogy ahol neki jó, ott emancipált lesz (karrier, szabados szexuális élet stb.), de ahol nem származik előnye az egyenlősdiből, ott meg vaskalapos, begyöpösödött maca marad (a férfi dolga többet keresni, elvégezni a nehéz házimunkát, randin állni a cehhet stb.)

Hol lehet olyan csajt találni, aki bátran bevállalja, hogy az élet minden területén emancipált? Aki nem változik vissza feudális jobbággyá, ha a randizás kerül szóba?

ma 08:38
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Nem aranyasot kell keresni hanem normalis not! Nem lanyt hanem not. Diplomam van, a parom penzugyes ehyeb teruleteken. Szoval nincs diplomaja, de nem is banom mert ket diplomas egy csardaban az nem jo elojel. O is fizet, en is fizetek barhol, barmit barmikor. Egymastol nem sajbaljuk, kozosen keressuk es kozos kasszan vagyunk. Ezt egy mai novel NEM lehet megcsinalni, penz,penz penz. Csak penzzel tudsz oromet szerezni neki(k). Nem lenne a parom egyedul lennek, mert a nok 95%-a eletkeptelen es penz orientalt.
ma 09:01
 2/3 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem én ilyen vagyok.

Sosem vártam el, hogy a randikon, kirándulásokon, közös programok alkalmával fizessék a fogyasztásomat, összeköltözés után pedig felesben megy az albérlet, számlák, bevásárlások stb.

Persze ennek megfelelően eszembe nem jut napi szinten mosni, főzni, takarítani egy személyben. Azt is közösen csináljuk, egyenlő idő- és energiabefektetéssel. És figyelem, a barátom nem “segít”, hanem külön kérvény benyújtása nélkül csinálja a dolgát.

Az egyetlen részlet, amivel nem értek egyet a leírásodból, az a nehéz fizikai munka megosztása.

Azt értem, hogy jól kereső, független, emancipált nőként miért ne meresszek boci szemeket, amikor fizetni kéne egy számlát, de könyörgöm, az egyenlőségtől nem leszek hirtelen egy páromhoz hasonló, 85 kilós, széles vállú, izmos férfi…

Abszolút nem látom okát, hogy miért kellene ugyanazt a fizikai teljesítményt elvárni egy nőtől, mint egy férfitól.

Vagy akkor ilyen alapon a pasim szülje meg a leendő gyerekünket is, nem? Hiazen “egyenlőség van”.

ma 09:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Nehéz fizikai munka skálán mozog magyarán nem kell betont keverni meg talicskázni, de a 25 kg - s cementes zsákokat egy nő is viheti csak akart kérdése.
ma 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!