Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit képzelnek magukról ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit képzelnek magukról ezek az öntelt, pökhendi nők? Ez a modern nő?

Figyelt kérdés

Társkeresőn egyre többet jön szembe ezekhez hasonló bemutatkozás: “Kávézás, séta nem randi! Ha nem autóval jössz értem, ne is gyere. Különleges nő vagyok, vannak elvárásaim. Stb”

Mióta számítanak kizárólag az anyagiak? És ha egy hulladék ember az illető még ha gazdag is? Az mindegy? Milyen érdekes, a híres gazdag focistáknak, bankároknak gyönyörű feleségeik vannak még ha ocsmányak is… és ezek után még valaki azt mondja nem anyagiasak, felületesek a nők… miért van ez a jelenség?

jún. 7. 22:31
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom, mikor átállítottam nőkre a tinderem, nem láttam ilyet.
jún. 7. 22:35
 2/26 anonim ***** válasza:
83%
Ez csak a nők egy rétege. Férfiakból is megvan ugyanez. Érdemesebb élőben ismerkedni, társkeresőkön pusztán az emberek nagyon kis százaléka keresgél komolyan.
jún. 7. 22:36
 3/26 anonim ***** válasza:
81%
Szoba se jöhet ilyen csaj..már megyek is tovább
jún. 7. 22:38
 4/26 anonim ***** válasza:
94%
Ezek egészen véletlenül nem instamacák, wannabe topmodellek, hostessek és hasonló, a kinézetükre sokat adó nők voltak? Azok ilyen felszínesek. De ha meg ilyeneket nézel, akkor őszintén szólva mit vársz? Nyilván nem fognak az átlaggal kezdeni, sőt még le is nézik őket. Szóval feleslegesen cseszed az agyad ezzel, hogy az ő torz világképükön kattogsz. Az átlag társkereső nő azért elvileg még nem ilyen. Ja és érdemes lenne lejönnöd arról a társkeresőről is, mert horror lett az egész. Én is inkább azt javaslom hogy élőben próbálkozz normálisabb nőknél.
jún. 7. 22:42
 5/26 anonim ***** válasza:
77%
Ezekre van állítva a szűrőd.
jún. 7. 22:45
 6/26 anonim ***** válasza:
68%
Mivel minden nő ilyen szerinted, inkább maradj egyedül. 🤷🏼‍♀️
jún. 7. 22:46
 7/26 anonim ***** válasza:
48%
Mintha ti ferfiak kulonbek lennetek. Abszolut nem tudtok banni egy novel. Es meg csodalkozol? Teis egy igazi taplo vagy.
jún. 7. 22:49
 8/26 anonim ***** válasza:
25%
Kedvencem, amit ma olvastam: kizáró ok, ha... listában egy sor: "egyedül is iszol" :DDDDD
jún. 7. 22:53
 9/26 anonim ***** válasza:
48%
Mert a nagy őt felesleges keresni. A legtobb tahó, nőcsaló csak elmennek velük az évek feleslgesen, ha meg gyerek lenne az meg x millio mire felnő es azt is a nők fizetik meg.
jún. 7. 22:55
 10/26 anonim ***** válasza:
87%

Te leírod, hogy nekik GYÖNYÖRŰ csajaik vannak... nőknek az anyagiasság, nektek meg full a külsőségek.... mindenki tud dobálózni a másikra..... ha akar.

Te is azokat a csajokat lesegeted, akik ilyeneket írnak ki, amit említettél, pedig nyilvánvalóan nem csak ilyenek vannak, de te is rájuk vered...

jún. 7. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!