Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit képzelnek magukról ezek az öntelt, pökhendi nők? Ez a modern nő?
Társkeresőn egyre többet jön szembe ezekhez hasonló bemutatkozás: “Kávézás, séta nem randi! Ha nem autóval jössz értem, ne is gyere. Különleges nő vagyok, vannak elvárásaim. Stb”
Mióta számítanak kizárólag az anyagiak? És ha egy hulladék ember az illető még ha gazdag is? Az mindegy? Milyen érdekes, a híres gazdag focistáknak, bankároknak gyönyörű feleségeik vannak még ha ocsmányak is… és ezek után még valaki azt mondja nem anyagiasak, felületesek a nők… miért van ez a jelenség?
8as, az utolsó mondatodon kívül az egészet, amit írtál, egy film narrátorának hangján felolvasva, egy posztapokaliptikus látványvilággal - bár egy mondatoddal sem értek egyet- tök jó sztori lenne. De a valóság kicsit másabb.
Én nem tudom amúgy hogy bírtok kifogni ennyi szóra se méltó nőt. Valós amúgy, amit írsz kérdező, van ilyen is. De azért vannak még normális nők is.
11: 8-ast akartál írni. 8-as vagyok. Soha fel se merült senkinél, hogy van köze hozzá, hogy egyedül iszom-e vagy sem. Bár ezen múlt volna bármelyik kapcsolatom, akár én szakítottam, akár ő... jó, akkor azért megérteném a nőt, de ez annyira szokatlan kiírás volt, hogy csak röhögni tudok rajta.
Jön a nyár, foci eb is lesz, és egy darab sört, amit két lángos után megiszom, be se üt, nem ihatok meg? Mert meglátja és szakít? :D Mivan?! Azért a legtöbb nő eleve magáról állít ki szegénységi bizonyítványt, hogy egyáltalán szüksége van társkeresőre, csak ez ugye fordítva is működhetne, ha a pasi odaregisztrál, szóval nem feszegetem, de a lényeg, hogy ilyen kikötést nem tehetsz. Cigi, kutya az ágyban vagy sem (jah, igen, ezt azért viselje el a férfi, ha nő írja ki), exekkel kapcsolattartás, ezer létező dolog lehet, ami kizáró ok, de ilyen, hogy egyedül nem ihatok meg egy sört itthon, nem is nevetség, hanem a szánalom kategória és köszönöm a mínuszokat, büszkén látom a rózsaszín 14%-omat.
Ez te csak behaluztad. Vagy láttál egyetlen egyet és előadod, hogy A Nők.
Különben sem hiszem ezt. Ki az a nő, aki beül egy ismeretlen autójába?
" Milyen érdekes, a híres gazdag focistáknak, bankároknak gyönyörű feleségeik vannak még ha ocsmányak is… és ezek után még valaki azt mondja nem anyagiasak, felületesek a nők… "
Ebből nekem az jön le, hogy a pasik felületesek, hiszen csak gyönyörű nővel állnak szóba. AMúgy meg nem igaz mindenkire. Egyszerűen csak sok pénzből nyugodt életet élve könnyű szépnek lenni.
11 vagyok.
14. Foci szerető pasi se kell. Soha az életbe nem voltam társkereső appon.
Olyan kikötést teszek amilyet akarok már bocs.
Lakásba van kutyám, ágyra nem jók fel és nem, nem kell elviselni, lehet menni Isten hírével🤷🏻♀️.
Én nem pontoztalak mer nem érdekel.
Sok pasi egy sört se iszik otthon, szvl amíg van ilyen addig...
"Ha nem autóval jössz értem, ne is gyere"
Vagyis a legkevesbe biztonsagos kozlekedesi modot preferaljak. Lehet, inkabb a mentosokkel akarnak randizni.....
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!