Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai lányok, nem szánalmas?

Figyelt kérdés

Reddit, r/csakcsajok csoport

Kiírja, van-e olyan weboldal/csoport ahol "review" van pasikról, hogy kinek milyen tapasztalalta van egy konkrét fickóval, érdemes-e vele randizni stb?

Ezek a "nők" már tényleg egy terméknek/tárgynak/szolgáltatásnak nézik a fickókat akit értékelni kell?

Plusz ha egy fickónak ekkora híre van valahol, hogy egyszerre több nő véleményezni tudja (mert randizott meg szexelt vele stb.) akkor ők most konkrétan egy férfin akarnak többen osztozkodni vagy csak szexpartnerek lenni?

Akkor az elmélet is beigazolódik, hogy a top 20% fickó kezeli a nők 80% százalékát?

jan. 2. 20:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
69%
Hát en nagyon örültem volna pár extől infoknak azokrol akikkel szóbaálltam az biztos.
jan. 2. 20:44
 2/20 anonim ***** válasza:
46%
Férfiak is azt csinálják.
jan. 2. 20:44
 3/20 A kérdező kommentje:

1 - Lehet, de valószínűleg akkor annyi nő ismerte előtted a sorban az "exed" hogy már valóságos közszereplőnek számítana.

Tehát gondolom érted, átlag mezei párkapcsolatban élő emberekről vagy exekről nem gyakran vannak konkrét netes leírások hogy milyen ember a másik...

jan. 2. 20:47
 4/20 A kérdező kommentje:
2 - Igen, a férfiak megbeszélik a haverjaikkal melyik csaj milyen, de nem a neten csoportokban véleményezik névvel meg személyes adatokkal melyik csaj hanyas pontszámot érne el...
jan. 2. 20:49
 5/20 anonim ***** válasza:
86%

Néha jól jönne ha legalább az nyilvános lenne, hogy melyik a zaklató, börtönviselt, bántalmazó stb.

A fent felvetett véleményezzük egymás teljesítményét online fórumokon gondolat nem lenne szimpatikus. Mondjuk valóban, annak is lenne haszna, ha hamar kiderül, hogy valaki már 100 nővel volt, akik elég magamutogatók, vagy dühösek ahhoz, hogy posztolják a véleményük. Mindkét félről sokat elárulna.

jan. 2. 20:49
 6/20 anonim ***** válasza:
84%

Van ilyen facebook csoport elég sok taggal, barátnőm benne van, szoktuk nézegetni.

Hát figyelj tényleg vannak para alakok akiknél jó hogy előre kiderül de igen azért ez morálisan megkérdőjelezhető hogy mennyire oké mert nyilván vannak szubjektív esetek.

jan. 2. 20:50
 7/20 A kérdező kommentje:
6 - Are we dating the same guy Budapest, tudom
jan. 2. 20:50
 8/20 anonim ***** válasza:
87%

"Igen, a férfiak megbeszélik a haverjaikkal melyik csaj milyen, de nem a neten csoportokban véleményezik névvel meg személyes adatokkal melyik csaj hanyas pontszámot érne el..."

Öhm... De...

Egy csomó olyan oldal van (főként külföldi), ahova a pasik rakosgatják fel a randipartnereiket, megsértve ezzel a személyiségi jogaikat.

Szerintem a normális férfiak és nők ikyet nemt tesznek (és szerencsére a normálisak vannak többségben mindkét nem esetében.)

jan. 2. 20:54
 9/20 anonim ***** válasza:
78%

Nyilván sérti a személyiségi jogokat és rólam is bármit írhatnának, van egy-két exem akivel szarul bántam 10+ évvel ezelőtt, azóta százszor megváltoztam, de ezzel elveszítenék egy csomó lehetőséget...

Amúgy nekem pl van olyan exem, aki előtte minta barát volt, de az előttem lévő nője megcsalta, ami annyira összetörte, hogy azt a megoldást választotta a mentális egészsége érdekében, hogy visszaadja egy másik nőnek, azaz nekem, mert pont én jöttem utána. Róla aztán nem olvashattam volna ilyet, hogy egy hűtlen kis ge.ci, mégis az volt.

jan. 2. 21:09
 10/20 anonim ***** válasza:
55%
Te mi a fenét keresel pasiként egy csak csajok subon?😀
jan. 2. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!