Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Régen is voltak incelek, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen is voltak incelek, vagy ez is csak a modern fogyasztói társadalom agymenése?

Figyelt kérdés

aug. 23. 17:47
1 2
 1/14 UlfOrmson válasza:
96%
Valószínűleg voltak, csak az internet előtti korban nem tudták a faxságaikat a világba óbégatni és csak a szűk családjuk tudta róluk, hogy elmebajosak
aug. 23. 18:11
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Régen, ha az emberek idióták voltak, vagy hülyeséget csináltak, akkor próblták eltitkolni. Ma meg telekürtölik vele az Internetet.
aug. 23. 18:30
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Voltak, csak nem így hívtuk őket.
aug. 23. 18:33
 4/14 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
85%
Igen, agglegényeknek hívták őket.
aug. 23. 18:43
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Meg ők voltak a falu bolondjai akik finoman (vagy nem is annyira finoman) piszkálták a lányokat, de semmi többet nem tettek velük.
aug. 23. 18:50
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Persze, mindig voltak ilyen szerencsétlenek.

Csak akkor más volt a nevük és nem kiabálták ki a világ felé a nyomorukat.

Lehet akkor is a nőket hibáztatták magukban, de inkább szégyellték a lúzerségüket és csendben maradtak.

aug. 23. 19:02
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

6-os.

És Rákosi alatt fizették a agglegényadót!

Így volt!

aug. 23. 21:49
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Sikertelen pasik mindig voltak, de ez az incel jelenség szerintem kifejezetten új dolog, ami a 2010-es évek közepén jelenhetett meg az elkényelmesedett, jóléti, nyugati társadalomban.

A 2000-es években kezdtem el lógni a neten. De akkoriban nem találkoztam ilyen szerencsétlenekkel, akik folyamatosan szidták volna a nőket, meg irreális dolgok miatt aggódtak volna: pl. az incelek szemszögéből a magam 173 centimmel nem kellenék a nőknek.

Milyen jó, hogy amikor én elkezdtem a csajozást, nem vettek körbe incelek, és nem tömték tele a fejem a hülyeségeikkel.

aug. 23. 21:52
 9/14 anonim ***** válasza:
4%

Nincsenek femcelek. Ebben igazuk van az inceleknek, hogy egy nő bármikor talál magának szexuális partnert. Főleg, ha fiatal. #8 voltam

aug. 24. 09:43
 10/14 anonim ***** válasza:
51%
#11 Nem is mondtam, hogy nem. Viszont a férfiutálat létezik nekem ők a femcellek, és social median egy csomót látok baromi sokat az elmúlt időben olyan demagóg toxic dumákkal meg videókkal hogy magam is meglepődtem. Nem muszáj elhinni, de elég végiggörgetni X-en, vagy Tiktokon.
aug. 24. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!