Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen is voltak incelek, vagy ez is csak a modern fogyasztói társadalom agymenése?
Persze, mindig voltak ilyen szerencsétlenek.
Csak akkor más volt a nevük és nem kiabálták ki a világ felé a nyomorukat.
Lehet akkor is a nőket hibáztatták magukban, de inkább szégyellték a lúzerségüket és csendben maradtak.
6-os.
És Rákosi alatt fizették a agglegényadót!
Így volt!
Sikertelen pasik mindig voltak, de ez az incel jelenség szerintem kifejezetten új dolog, ami a 2010-es évek közepén jelenhetett meg az elkényelmesedett, jóléti, nyugati társadalomban.
A 2000-es években kezdtem el lógni a neten. De akkoriban nem találkoztam ilyen szerencsétlenekkel, akik folyamatosan szidták volna a nőket, meg irreális dolgok miatt aggódtak volna: pl. az incelek szemszögéből a magam 173 centimmel nem kellenék a nőknek.
Milyen jó, hogy amikor én elkezdtem a csajozást, nem vettek körbe incelek, és nem tömték tele a fejem a hülyeségeikkel.
Nincsenek femcelek. Ebben igazuk van az inceleknek, hogy egy nő bármikor talál magának szexuális partnert. Főleg, ha fiatal. #8 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!