Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem idegesítenek ezek "trendi, modern" kifejezések?
Red flag / green flag
Toxikus
Nárci / nárcisztikus
Gázlángozás
Stb.
Meg minden ilyen divatos modern közösségi médiás amerikából importált agyfasz. Úgy érzem mindenki nagyon intellektuális 21. századinak világpolgárnak akar hangzani ezekkel a közhelyes dumákkal, engem kifejezetten taszítanak az ilyenek.
Most amúgy pont a magyar Redditet olvasgatom életemben először és túlteng a sok hunglish okoskodás, innen az ihlet a kérdésre...
A nárcisztikus/nárci idegesít, ugyanis a népesség mindössze 1%-a szenved nárcisztikus személyiségzavarban, de mégis egy rakás csajnak "nárcisztikus exe" van.
Azt sem tudják, mit jelent ez a szó, és olyanokra is rámondják, akik csak simán bunkók.
Jó lenne, ha komolyabban vennék a nárcizmust, és nem csinálnának belőle trendi szót, ugyanis egy egy komoly személyiségzar, és az ilyen embereket kezelni kellene...
A toxikus és a nárci szakmai kifejezések. A toxic nem túl pontos megnevezése valaminek, ami nem biztos, hogy létezik viszont egyszerű használni.
A nárci egy elég súlyos probléma, nem az exnek kell a diagnózist felállítani. A többivel nincs bajom. Még az ikerlánggal sem, bár az szerintem nem létezik. De ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!