Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Titeket nem idegesítenek ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem idegesítenek ezek "trendi, modern" kifejezések?

Figyelt kérdés

Red flag / green flag

Toxikus

Nárci / nárcisztikus

Gázlángozás

Stb.

Meg minden ilyen divatos modern közösségi médiás amerikából importált agyfasz. Úgy érzem mindenki nagyon intellektuális 21. századinak világpolgárnak akar hangzani ezekkel a közhelyes dumákkal, engem kifejezetten taszítanak az ilyenek.

Most amúgy pont a magyar Redditet olvasgatom életemben először és túlteng a sok hunglish okoskodás, innen az ihlet a kérdésre...

júl. 22. 13:26
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
80%
Nem. Mindig lesznek új kifejezések.
júl. 22. 13:30
 2/69 anonim ***** válasza:
66%
Nekem a kedvenc szavam az "ikerláng"....kifolyik az agyam tőle.
júl. 22. 13:30
 3/69 anonim ***** válasza:
65%
Amúgy én pont azért szeretem a redditet olvasni, mert nem akadnak fenn a hunglish kifejezéseken, mint itt. Úgy lehet ott beszélni, mint a barátaimmal. Itt szerintem eggyel prolibb, idegesebb emberek vannak, akik mindenbe belekötnek.
júl. 22. 13:31
 4/69 anonim ***** válasza:
71%

A nárcisztikus/nárci idegesít, ugyanis a népesség mindössze 1%-a szenved nárcisztikus személyiségzavarban, de mégis egy rakás csajnak "nárcisztikus exe" van.

Azt sem tudják, mit jelent ez a szó, és olyanokra is rámondják, akik csak simán bunkók.

Jó lenne, ha komolyabban vennék a nárcizmust, és nem csinálnának belőle trendi szót, ugyanis egy egy komoly személyiségzar, és az ilyen embereket kezelni kellene...

júl. 22. 13:36
 5/69 anonim ***** válasza:
47%
Akit zavarnak az idegen nyelvű kifejezések, az remélem a mobil helyett is vezeték nélküli távbeszélő készüléket mond.
 6/69 anonim ***** válasza:
61%
Nem.
 7/69 gergelice16 ***** válasza:
12%
A nyelv változása természetes, de ez már teljesen másról szól, ami a világban megy. Tehát amíg van értelme, addig nem zavar, de manapság annyira elmentünk egy rossz irányba, hogy már tudatosan nem foglalkozok velük. Mindennek a kategóriába sorolása elveheti a dolgoknak a gazdagságát. Ebben a kategóriában pl. nagyon sokszor írják másokra, hogy ő és ő incel. Anélkül hogy tudnám, ez mit jelent, pontosan tudom, hogy semmivel sem lennék gazdagabb, ha megtanulnám, ezért nem is néztem utána...
júl. 22. 13:43
 8/69 anonim ***** válasza:
66%
Éljen a szándékos tudatlanság!
júl. 22. 13:44
 9/69 A kérdező kommentje:
4 - Pontosan, mindegyik ilyen önjelölt kis pszichológus lett, okoskodik meg túldramatizál, kifejezetten káros hogy a TikTok/Insta meg ezek a szarok nevelik őket és az amerikai dologtalan celebpicsák hülyeségeit hallgatják nap mint nap.
júl. 22. 13:45
 10/69 anonim ***** válasza:
100%

A toxikus és a nárci szakmai kifejezések. A toxic nem túl pontos megnevezése valaminek, ami nem biztos, hogy létezik viszont egyszerű használni.

A nárci egy elég súlyos probléma, nem az exnek kell a diagnózist felállítani. A többivel nincs bajom. Még az ikerlánggal sem, bár az szerintem nem létezik. De ez csak az én véleményem.

júl. 22. 13:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!