Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Titeket nem idegesítenek ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem idegesítenek ezek "trendi, modern" kifejezések?

Figyelt kérdés

Red flag / green flag

Toxikus

Nárci / nárcisztikus

Gázlángozás

Stb.

Meg minden ilyen divatos modern közösségi médiás amerikából importált agyfasz. Úgy érzem mindenki nagyon intellektuális 21. századinak világpolgárnak akar hangzani ezekkel a közhelyes dumákkal, engem kifejezetten taszítanak az ilyenek.

Most amúgy pont a magyar Redditet olvasgatom életemben először és túlteng a sok hunglish okoskodás, innen az ihlet a kérdésre...

júl. 22. 13:26
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
82%

30

Akkor ne használd a mentalitás szót 😂

júl. 22. 19:20
 32/69 anonim ***** válasza:
27%
Ezeket még legalább lehet érteni. Én akkor döbbentem rá, hogy nem vagyok fiatal, amikor az utcán sétálva elhaladtam két tizenéves fiatal mellett és semmit nem értettem meg abból ahogyan egymással beszéltek. Már nem "király volt a buli", hanem "stukkós volt az ipszeráj" (csak írtam random valaimit, de kb. ilyen szinten kell elképzelni, más bolygón élnek)
júl. 22. 22:05
 33/69 A kérdező kommentje:

Jaja, ilyen világ lett. Hallanád a ramenhajú hūlyegyerekek (biztos láttál már te is ilyen figurát) hogy beszélnek manapság: fú, tesó, g3ci, izé, hallod, báttya meg sokszor jellemzően innen-onnan hallott/eltanult cigány szavakat próbálnak nyomni hogy nagyon lazák legyenek, aztán meg egyszer összetalálkozna ez a sok tejfölfejű egy cigánnyal a való életben, ott ők lennének a prédaállat. Egyszer két ilyen hūlyegyerek beszélgetett, az egyik a cigányokról akart valami vicceset a haverjának a kondiöltözőben elmondani, csak beparázott, mikor meglátta hogy ott vagyok mellettük, pedig én aztán kūrvára nem vagyok cigány, csak kicsit barnább a tónusom xd

Hanyatlik a kultúra, na. A fiatalok nagyon gáz ahogy beszélnek és amilyenekké válnak.

júl. 22. 22:16
 34/69 anonim ***** válasza:
100%

33

Ez nagyon cringe volt

Hanyatlik a kultúra? Mihhez képest? Legalább nem tekintjük a nőket alsóbb rendű lényeknek, mint egyes korosztályok 😂

júl. 22. 22:29
 35/69 A kérdező kommentje:
34 - Tippelj, hány éves vagyok!
júl. 22. 22:36
 36/69 anonim ***** válasza:
Olyan 34-35-re tippellek
júl. 22. 22:41
 37/69 A kérdező kommentje:
36 - Siiiiiikeeeeeee
júl. 22. 22:44
 38/69 anonim ***** válasza:
19%
Ez még semmi... most jön majd csak a skibidi toilet generáció. Ott mi lesz gecc
júl. 23. 00:29
 39/69 anonim ***** válasza:
85%

A nárcisztikus kifejezés valóban elég sűrűn használt, de sűrűbb is mint hinnétek jóval.

Az 1% az csak a súlyos személyiségzavaros egyén, de az enyhén nárcisztikus beütésű személyek (ha jól rémlik úgy nevezhető hogy nárcisztikus személyiség felépítésű) jóval gyakoribbak, ezek nem is feltétlenül orvosi esetek, vagyis inkább nem is azok csak akik összeállnak velük azok gyakran traumaként élik meg a kapcsolatot velük. És ezek az emberek könnyebben tudnak kapcsolatokat kialakítani is, mert ez a fajta személyiség nagyban segíti őket ebben. Persze így is vannak beképzelt nárcisztikusok szép számmal, de azért nem egy túl ritka dologról van szó

júl. 23. 05:17
 40/69 anonim ***** válasza:
63%

Engem a “kimaxolta” idegesít leginkább.

Ki se bírom mondani. :) Sokat dolgozom Photoshoppal és mindig az ugrik be hogy “kimaszkolta”. Úgyhogy nem is használom ezt a béna szót. Baromság.

júl. 23. 06:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!