Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Titeket nem idegesítenek ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem idegesítenek ezek "trendi, modern" kifejezések?

Figyelt kérdés

Red flag / green flag

Toxikus

Nárci / nárcisztikus

Gázlángozás

Stb.

Meg minden ilyen divatos modern közösségi médiás amerikából importált agyfasz. Úgy érzem mindenki nagyon intellektuális 21. századinak világpolgárnak akar hangzani ezekkel a közhelyes dumákkal, engem kifejezetten taszítanak az ilyenek.

Most amúgy pont a magyar Redditet olvasgatom életemben először és túlteng a sok hunglish okoskodás, innen az ihlet a kérdésre...

júl. 22. 13:26
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
20%
Dehogynem. Majdnem az összes Amerikából importált baromsággal így vagyok. Pl feminizmus.
júl. 23. 08:20
 42/69 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert ti nem ismertek valamit, miért lesz egyből baromság? Ezt nem értem. Jobb helyeken ilyenkor az emberek megtanulják a dolgot, megismerik.
júl. 23. 12:38
 43/69 anonim ***** válasza:
77%

41

A feminizmus nem Amerikából indult, de már meg sem lepődöm, hogy ennyire tudatlan itt a szexista réteg.

júl. 23. 12:41
 44/69 anonim ***** válasza:
26%

43

Szerintem a modern feminizmusra gondolt (akik férfigyűlölők, nem a rendes feministák, akik egyenlőségpártik)

júl. 23. 12:46
 45/69 anonim ***** válasza:
100%

44

Mind tudjuk, hogy nem erre gondolt.

júl. 23. 12:55
 46/69 anonim ***** válasza:
24%

45

Ne próbálj manipulálni, majd én eldöntöm, hogy mit tudok, jó?

Azt meg, hogy mire gondolt majd leírja a szerző, talán. Addig senki se tudhatja 100%-ra.

júl. 23. 12:58
 47/69 anonim ***** válasza:
53%
Lol, hisztike
júl. 23. 13:00
 48/69 anonim ***** válasza:
0%

47

?

júl. 23. 13:30
 49/69 A kérdező kommentje:

42 - Épp ez az hogy ismerem ezeket a szavakat, csak szánalmasnak tartom a használatukat, a kérdés is erről szólt. Az UrbanDictionary-t is ismerem.

Egy kérdés akkor a ti nyelveteken: Miért vagytok akkora NPC-k hogy mindannyian ugyanolyan hunglish stílusban, vagytok képesek csak kommunikálni?

júl. 23. 14:19
 50/69 anonim ***** válasza:
100%

49

Ez még mindig a boomer hozzáállás, nem veszed észre?

A nyelv egy tanult dolog. Te is azt a nyelvet beszélted fiatalként, amit a társaid, de a szüleid meg kicsit mást beszéltek. Nagyszülők meg megint máshogy. Ezt hívják szlengnek. Nem tudom miért olyan nehéz ezt elfogadni, nem a te beszédstílusod az igazi, rendes magyar, az is csak egy iterációja a nyelvnek. Mint ahogy a mostani is.

júl. 23. 14:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!