Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem idegesítenek ezek "trendi, modern" kifejezések?
Red flag / green flag
Toxikus
Nárci / nárcisztikus
Gázlángozás
Stb.
Meg minden ilyen divatos modern közösségi médiás amerikából importált agyfasz. Úgy érzem mindenki nagyon intellektuális 21. századinak világpolgárnak akar hangzani ezekkel a közhelyes dumákkal, engem kifejezetten taszítanak az ilyenek.
Most amúgy pont a magyar Redditet olvasgatom életemben először és túlteng a sok hunglish okoskodás, innen az ihlet a kérdésre...
41
A feminizmus nem Amerikából indult, de már meg sem lepődöm, hogy ennyire tudatlan itt a szexista réteg.
43
Szerintem a modern feminizmusra gondolt (akik férfigyűlölők, nem a rendes feministák, akik egyenlőségpártik)
44
Mind tudjuk, hogy nem erre gondolt.
45
Ne próbálj manipulálni, majd én eldöntöm, hogy mit tudok, jó?
Azt meg, hogy mire gondolt majd leírja a szerző, talán. Addig senki se tudhatja 100%-ra.
42 - Épp ez az hogy ismerem ezeket a szavakat, csak szánalmasnak tartom a használatukat, a kérdés is erről szólt. Az UrbanDictionary-t is ismerem.
Egy kérdés akkor a ti nyelveteken: Miért vagytok akkora NPC-k hogy mindannyian ugyanolyan hunglish stílusban, vagytok képesek csak kommunikálni?
49
Ez még mindig a boomer hozzáállás, nem veszed észre?
A nyelv egy tanult dolog. Te is azt a nyelvet beszélted fiatalként, amit a társaid, de a szüleid meg kicsit mást beszéltek. Nagyszülők meg megint máshogy. Ezt hívják szlengnek. Nem tudom miért olyan nehéz ezt elfogadni, nem a te beszédstílusod az igazi, rendes magyar, az is csak egy iterációja a nyelvnek. Mint ahogy a mostani is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!