Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem idegesítenek ezek "trendi, modern"
kifejezések?
Figyelt kérdés
Red flag / green flag
Toxikus
Nárci / nárcisztikus
Gázlángozás
Stb.
Meg minden ilyen divatos modern közösségi médiás amerikából importált agyfasz. Úgy érzem mindenki nagyon intellektuális 21. századinak világpolgárnak akar hangzani ezekkel a közhelyes dumákkal, engem kifejezetten taszítanak az ilyenek.
Most amúgy pont a magyar Redditet olvasgatom életemben először és túlteng a sok hunglish okoskodás, innen az ihlet a kérdésre...
Kérdező, miért jó neked ezen idegesiteni magad? Ugyis efele halad a nyelvünk,ha fejre állsz akkor is. Jobb ha megszokod ellenállás helyett,mert ez igy nagyon ilyen begyöpödödött nyugger feeling,aki haragszik a világra és szeretné hogy minden megint olyan legyen mint 50 eve. Nem lesz. A nyelvünk se. Csomó szleng kb 20 év alatt is már úgy megkopott, hogy senki se használja kb
júl. 23. 14:56
52/69 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, minek kell a mondat végére a kb ?
Aztán az Aldi reklámban jött divatba a "mindent is", vagyis az is-ezés. Azóta a fél ország felvette ezt a hülyeséget. Na én ezektől kapok agyf..szt.
júl. 23. 15:08
53/69 anonim válasza:
52
Szerintem te vagy az, aki a mindent is-t az Aldi reklámból hallottad, ők meg átvették a slangből. A fiatalabb generációk nem néznek tv-t, a youtube reklámot meg átugorják
júl. 23. 15:15
54/69 anonim válasza:
Ez a red flag nekem olyan mint ha battlefield vagy cod jatekban kellene foglalni valami helyett.. tiszta elmebajos gyokerek akik idehoztak ezeket.. a kedvencem a crush ..
júl. 24. 18:07
55/69 anonim válasza:
Én sem szeretem ezeket. Miért nem lehet normálisan magyarul beszélni, nem tudom...
júl. 24. 19:31
56/69 A kérdező kommentje:
54 - Ja most hogy mondod egy időben az Unreal Tournament 2007 volt a nagy kedvencem és a Capture The Flag játékmód az egyik kedvenc volt. :D
júl. 24. 19:36
57/69 anonim válasza:
Engem nem... így működik a nyelv, nem stagnál, nem változatlan, mindig inspirálódik más nyelvekből, vannak jövevényszavak. Az egyetlen dolog, ami nem tetszik ebben, hogy a nárcisztikusnak megvan a maga jelentése, és most már mindenki arra használja, hogy "nekem nem szimpatikus viselkedésű ember".
júl. 24. 19:41
58/69 anonim válasza:
Engem a legjobban az zavar, hogy magyarul nem tudnak. Fogalmuk sincs például az igekötők használatáról (el ment, ki jött, össze vesztünk, folyásolja be, vitelezi ki), na ettől végképp kimegy nálam a biztosíték.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!