Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként az alábbi matematikai szabály érvényes az ismerkedésre is?
Inkább azt mondanám, hogy ha az arca csak 5/10, akkor feleződik a többi jó tulajdonsága értéke is.
Sajnos az élet így működik, a csajok szeretnének mindenből a legjobbhoz hozzájutni. Pl. a pasi legyen "átlag" crossfit-bajnok testalkatú, két reáldiplomás, nettó egymillió felett kereső mérnök, mert "ez az alap", meg "ha gyereket vállalok, tartson el". Akkor is, ha a csaj egy lenőtt hajú, nagyfenekű, narancsbőrös, szabadbölcsész diplomás nőci, aki a kormányhivatalban robotol nettó kettőötvenért.
"Amig te matekolsz, addig mas ferfi eli az eletet es kapcsolata van. "
Igen, homokba dugja a fejét, és ő lesz az a bizonyos szamár a ló helyett. Nem egyszer láttam ám olyat, hogy jobb híján összejött egy pasassal a csaj, aztán ha sikerült átliánozni egy jobb kiállású férfiegyedre, akkor koppant az előző pasi...
Szerintem nem teljesen korrekt
f(a;b;c)=MIN(a*ß1;b*ß2;c*ß3)
ahol:
a,b,c - a számításba veendő tényezők
ß - a tényezők súlya
Szerintem manapság igaz, régen szüleink idejében mikor a nőnek nem volt annyi lehetősége akkor könnyebben tálat az átlagos férfi párt.
Mostmár kis túlzással az internet miatt az egész világgal férfi népességével kell versenyezni ami nehéz.
5!
Hasonlo szamitast akartam irni, de tokeletesen megegyezik az enyemmel.
5 vagyok; bocsánat, kicsit korrigálnom kell
f(a1;a2;a3...,a(n)) = MIN(a1*ß1;a2*ß2;a3*ß3;...;a(n)*ß(n)) + lim a(n)*đ(n)*EQ
ahol:
f - egy személy értéke
a(n) - a számításba veendő tényezők
ß(n) - a tényezők súlya
a(n)*EQ - EQ alapú zavaró tényezó
đ(n) - zavaró tényezó koefficiense
5
Ezt sokszor magyaráztam már a környezetemnek…
A potenciális partner tulajdonságai közt nem összeadás, hanem szorzás van, bizony. Egy szar külső, szar személyiség vagy anyagi helyzet teljesen lenulláz(hat) minden mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!