Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Könnyen agglegény maradok így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyen agglegény maradok így?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy nyomulós típus, nem lógok a nőkön minden erőmmel. Ebből kifolyólag kezdeményezni egyáltalán nem szoktam, mert nem is igazán vannak olyan helyzetek ahol megtehetném, de ha volt is valamilyen kontakt nővel, akkor sem éreztem úgy, hogy randira kellene hívnom, hiába volt velem kedves például. Ennek apropóján gondolkodtam el, hogy ha valaki kipécézne magának, akkor úgyis történne valami, de így, ha ez nem történik meg, akkor tulajdonképpen senki nem is akar semmit. Vagyis hiába próbálkoznék agyba-főbe, egy méterrel sem volnék előrébb. Így viszont meglehet, hogy sosem lesz feleségem?

Akinek elmondtam a szerintem racionális magyarázatomat, elintézték annyival, hogy hülyeség, én vagyok a férfi. Szerintem ez, csak egy általános duma, amit mindenre rá lehet húzni...

Egyszerűen jobban szeretem, ha egy nő egyértelműen tudatja velem, hogy nyitott az ismerkedésre.

28 leszek, volt már kapcsolatom is, nem vagyok szűz, sem tapasztalatlan.

nov. 12. 19:27
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
69%
Hát drága kisbogaram a nők fele (ha nem több) úgy tartja, hogy a férfiak dolga kezdeményezni. Nyilván nő is elkezdheti, de ha a férfi úgy áll hozzá mint te, hogy mindegy, meg attól, hogy kedves nekem nem muszáj viszonozni blablabla akkor hoppon maradsz. Az ismerkedés olyan mint egy tánc. Az egyik elkezdi a másik folytatja. Nincs olyasmi, hogy az egyik csak kap és a másik csak ad.
nov. 12. 19:31
 2/60 A kérdező kommentje:

Értem, de ha nem adja egyértelmű jelét, hogy el akarok veled menni ide, vagy oda és hívj már el te marha, akkor hogy álljak hozzá máshogy?

Azt nem mondtam, hogy nem kell viszonozni a kedvességet, hanem azt, hogy ha én is normális, kedves vagyok, akkor alap dolog, hogy ő is az, de ez nem jelent semmit, amire ugrani kellene.

nov. 12. 19:41
 3/60 anonim ***** válasza:
41%

"Egyszerűen jobban szeretem, ha egy nő egyértelműen tudatja velem, hogy nyitott az ismerkedésre."

Udvarolni ne udvaroljon?

Neked ne kelljen semmit csinálni, majd a nő felszed...

nov. 12. 19:41
 4/60 A kérdező kommentje:
Eludvarolgatok én, ha van kinek. Vagy, ha már tudom, hogy benne van a táncban, ha már ezzel a hasonlattal éltetek.
nov. 12. 19:43
 5/60 anonim ***** válasza:
41%
Milyen egyértelmű jeleket szeretnél, hogy másszon rád? Ha bakker mosolyog rád, flörtöl, megérint többször, szemezget veled állandóan és tetszik neked nagyon akkor lehet randira hívni. Ha azt mondja, hogy nem akkor elfogadod. Olyan nem lesz, hogy csak ülsz a nő meg teper mert te férfiből vagy.
nov. 12. 19:44
 6/60 anonim ***** válasza:
43%
Csak az a gond, hogy ezzel a hozzáállással és mentalistással egyetlen nőt sem hozol lázba.
nov. 12. 19:45
 7/60 A kérdező kommentje:

Flörtölni nem tudok, nem reagálnám le izgalmasan. Érintgetni nem szoktak például, nemhogy több alkalommal. Ezt mondom, hogy nincs jelen minden, akkor mire legyen nagy mellényem?!

A tapadós mentalitás az vonzóbb? Hazudnék, ha azt mondanám, hogs nem próbáltam soha "önerőből" ismerkedni. Egyszer megtértem, de pont nem jött be, viszont nem is kaptam ilyen romantikus jeleket. Akkor csak ott vagyunk, hogy akkor érdemes, ha ezek megvannak.

nov. 12. 19:54
 8/60 anonim ***** válasza:
88%

5#

És azt miért csinálják a nők, hogy mosolyognak, megérintenek, aztán ha el akarom hívni randira, akkor jön a "legyünk csak barátok" szöveg?

Hülyítik az embert sokszor!

nov. 12. 19:56
 9/60 anonim ***** válasza:
83%
Hát na ha nincsenek olyak jelek mint a flört, kétértelmű megjegyzések, nem keresi a társaságod, nem bámul folyamatosan akkor nem biztos, hogy van esélyed. De arra hiába vársz, hogy szó szerint elmondják neked, hogy meg vannak érted bolondulva, vidd ágyba.
nov. 12. 19:58
 10/60 anonim ***** válasza:
78%

Nyugi nincs minden veszve, vannak nők, akik nem bírják kivárni, hogy a faszi szedje fel, hanem viszket nekik és átveszik a férfias habitust, aztán majd ők felszednek téged.

Csak várd ki, míg ilyennel össze akadsz.

nov. 12. 20:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!